APOLLO_TOP2_

1 000 kr rabatt per bokning med Apollo

Boka din solresa till sommarfavoriterna Kreta och Rhodos

Just nu har Apollo 1000 kronor rabatt till Kreta och Rhodos. Full rabatt vid bokning av minst två personer.

Gäller nybokning av charterresa. Ej endast flyg. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Reseperiod, avresa: 14/4 - 10/6. Boka senast 17 januari.

 

Rhodos

Apollo har erbjudit resor till Rhodos i många år – och det är inte svårt att förstå varför så många väljer att resa hit. Här finns några av Greklands finaste stränder, ett livligt nöjesliv i Rhodos stad och flera idylliska små byar på landsbygden. En resa till Rhodos passar alla – oavsett om du reser med familjen, som par, ensam eller med vännerna.

 

Hotellförslag:

Mythos Beach Resort****+

Populära Mythos Beach Resort på Rhodos är ett av våra mest omtyckta Apollo Mondo Family Resorts. Här finns barnklubb, simskola och träningspass med skandinavisktalande personal. De bekväma rummen är modernt inredda och i restaurangerna serveras fräsch, näringsrik mat – och barnen har en egen buffé att plocka ur. Det finns gott om plats vid de trevliga poolerna och havet ligger på en armslängds avstånd. För en extra lyxig semester boka en juniorsvit med egen pool.

 

 

Epsilon****

Epsilon ligger mitt på den välkända Falirakistranden på Rhodos, och är ett av våra Apollo Mondo Selected-hotell med hög standard för både par och familjer. Barnen kan glädjas åt en egen pool, Polly & Mino Playtime, lekrum och lekplats. Här finns också simskola med skandinavisktalande siminstruktörer. På Mondo Coffee serveras äkta baristakaffe, nypressade juicer och lokala bakverk. Med gratis morgonyoga är det lätt att hålla sig i form efteråt.

 

 

 

 

Kreta

Apollo är Nordens största arrangör av resor till Kreta och kan erbjuda dig allt från enkla, charmiga familjehotell till stora lyxhotell. Hotellen är utspridda över ön på både välkända turistorter och mer okända, genuina platser. Vare sig du åker på charterresa eller paketerar din resa själv hälsar vi dig välkommen till en oslagbar semesterö!

 

Santa Helena Beach****

Det välkända lägenhetshotellet Santa Helena Beach i Platanias på Kreta har ett strandläge som slår det mesta. På hotellet finns en härlig restaurang med utsikt mot havet och flera pooler. Här väntar dessutom gott baristakaffe på Mondo Coffee, Polly & Mino Playtime, simskola och morgonyoga. Välkommen till ett av våra mest älskade Apollo Mondo Selected-hotell med hög komfort och faciliteter för både par och familjer.

 

Casa di Porto*****

På Casa di Porto bor du i fräscha lägenheter alldeles intill stranden i Platanias på Kreta. Hotellet är en del av hotellanläggningen Porto Platanias Beach, och du kan fritt nyttja samtliga faciliteter på resorten. Här finns många fina poolområden och en av Kretas bästa spaanläggningar. De höga kundbetygen och den lokala touchen gör att Casa di Porto sorterar in under våra Apollo Mondo Enjoy-hotell.

 

 

 

 

För bokning och information

Kontakta oss