apollo - nyhet

Apollo lanserar premiumresor

Premiumresor – social resa med många upplevelser

Följ med på en social resa tillsammans med andra resenärer där upplevelserika utflykter, högklassiga hotell, flygresa och flera måltider är inkluderat. Ät de flesta måltiderna tillsammans och åk ut på utflykter som en grupp, vilket gör att resan även blir en social upplevelse. Apollos reseledare är oftast i närheten för att hjälpa till vid behov.

Förslag:

Kreta

Pris per person: nu från 8 998 kr

Avresor i september och oktober. Från Stockholm, Göteborg och Visby.
På denna resa får vi en bättre inblick i grekiska mattraditioner, den lokala kulturen och Kretas historia, samtidigt som vi kommer tätt inpå den vackra naturen och de imponerande bergen!


Rhodos

Pris per person: nu från 8 998 kr

Avresa i september och oktober. Från Stockholm och Göteborg.
Rhodos bjuder på en härlig blandning av bysantisk, romersk och turkisk arkitektur i gamla stan, turkosblått hav, varma soldagar och sist men inte minst, välsmakande grekiska specialiteter.


Cypern

Pris per person: nu från 9 498 kr

Avresa i september och oktober. Från Stockolm och Göteborg.
Upplev den frodiga naturen och det kristallklara vattnet, låt dig fascineras av den märkliga spökstaden Famagusta och följ med på en cypriotisk matlagningskurs i byn Vavatsinia.


Mallorca

Pris per person: nu från 9 998 kr


Avresa i september och oktober. Från Stockholm och Göteborg.
Lilla Barcelona, höga berg och vackra badvikar, tapas och vin är bara några av de saker som Mallorca kan associeras med. Denna resa ger dig spännande upplevelser där matkulturen står i fokus.

För bokning och information

Kontakta oss