TUI top 2

Sommarfynd! Barnpriser från 1 kr med TUI

Nu kan du boka en mängd av TUIs populära hotel med barnpris från 1 kr i sommar. Välj bland hotell på populära resmål som Mallorca, Menorca, Kreta, Cypern och Sardinien. Erbjudandet gäller nybokningar för ett barn/bokning, 2-11 år. 

 

TUI Family Life Creta Paradise by Atlantica ****+

Högklassigt familjehotell med valbar All Inclusive
TUI Family Life Creta Paradise by Atlantica på Kreta är ett mycket familjevänligt hotell med hög standard. De stora poolområdena, läget vid stranden, mängder av aktiviteter, träning och en lugnare zon gör det lätt för hela familjen att trivas. All Inclusive finns som tillval.
Hotellområdet delas in i två olika zoner av en mindre väg. Du kan välja att bo i den lugnare zonen, Olympus, som har ett rofyllt litet poolområde. Vill du ha mer aktivitet om dagarna, ska du välja att bo i Afrodite. Oavsett i vilken del du bor i har du tillgång till hela hotellområdets poolområden, barer och aktiviteter.

Vill du ta ett dopp i poolen direkt från rummet finns det boende i båda hotelldelarna med utgång till någon av de mindre poolerna eller balkong där du har direktutgång till takpool. Du kan även boka familjesvit i Afrodite med liten privat pool.

Grundpris: Plats i rum av vald typ, frukostbuffé.

Prisexempel:

Pris per person, från 6 348 kr

Avresa 31 maj, Landvetter, 1 vecka, del i dubbelrum

 

 

TUI Family Life Aegean Park by Atlantica ****+

Hotellet ligger precis vid Kolymbiastranden. Här bor du på ett av TUIs mest uppskattade familjehotell med vattenpark, simskola, sport och träningspass från Les Mills. All Inclusive med barnbuffé ingår.

TUI Family Life Aegean Park by Atlantica är ett bra val för dig som tänker på miljön. Här bor du näst intill klimatneutralt och maten är i så stor mån det går närproducerad.

En storfavorit hos både barn och vuxna är hotellets vattenpark. Här finns allt från snabba åk till minvattenlandet Junge Friends för yngre barn. Runt om på området finns pooler för alla smaker, allt från lite lugnare till aktivitetsfyllda och babypool med soltak. Hotellet har även:

Thea's Coffee Shop
Lekplats vid stranden
Utomhusgym
Swim-up och stora rum
Rummen på Atlantica Aegean Park ligger i tre olika delar. I Premium Seaside-delen bor du i exklusivt designade rum och sviter närmast havet. Select Family-rummen ligger avskilt med eget poolområde i Premiumdelen, på andra sidan av en promenadväg. Omkring det stora poolområdet ligger huvudbyggnaden och separata byggnader med både dubbelrum, familjerum och familjesviter. I alla delar kan du boka swim up-rum.

Grundpris: Plats i rum av vald typ med All Inclusive. Inträde till vattenparken.

Prisexempel:

Pris per person, från 11 228 kr

Avresa 18 aug, Köpenhamn, 1 vecka, del i dubbelrum

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar.

För bokning och information

Kontakta oss