TUI TOP 2

Bästa priset med TUI

Nu hittar du superpriser på enveckas avresor under maj-juni med direktflyg + hotell till bl a Mallorca och Kreta. Rabatt upp till 50%

TUI Family Life Alcudia Pins****

TUIs bästa familjehotell i Alcudia ligger direkt vid den vita Playa de Muro-stranden i ett lugnt och barnvänligt område på Mallorca. Stranden är bred, långgrund och milslång. Du bor i dubbelrum eller lägenhet för upp till 6 personer. Frukost, halvpension och All Inclusive kan bokas som tillval.

På TUI Family Life Alcudia Pins finns klubbar och aktiviteter för alla barn upp till 15 år.

Den stora poolen har en vattenrutschkana, jacuzzi och poolbar med stor terrass mot havet. Även plaskpoolen har små vattenrutschkanor och för de allra minsta finns det en babypool i en lugnare del av hotellet. Utanför hotellet stannar lokalbussen som tar dig in till småbåtshamnen i Alcudia. Där hittar du små och stora butiker, barer, caféer och allt från små tapasbarer till exklusiva fisk- och skaldjursrestauranger. Med lokalbussen eller en kort taxiresa kan du även ta dig till Alcudias gamla stad med mysiga gränder och genuina tapas-restauranger. Vill du utforska hotellets omgivningar, med bland annat naturreservatet strax söderut, finns det cyklar att hyra.

Prisexempel:

Avresa 12 juni från Köpenhamn, 7 nätter, del i tvårumslägenhet, 2 vuxna 

Pris per person, från 6 182 kr

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar, felskrivningar och slutförsäljning.

För bokning och information

Kontakta oss