top 2 tui_rev

Upp till 4000 kr i rabatt med TUI till Medelhavet

Just nu har TUI rabatt på mängder av utvalda resor till Cypern, Grekland, Spanien och Italien. Du kan spara tusenlappar. Här finns något för alla, både par, kompisgäng och familjer med små eller stora barn. Boka till exempel Rhodos, Mallorca, Kreta, Korfu, Turkiet, Montenegro och många fler. Rabatten gäller per bokning. Gäller utvalda avresor i juli-augusti. Begränsat antal resor.

 

Exempel:

KALITHEA HORIZON ROYAL TTTT+

Utresa 14 juli, Landvetter/Göteborg, 7 nätter, del  i dubblerum, all Inclusive.

Pris per person, från: 9 008 kr

Uppskattat hotell med prisvärd All Inclusive! Kalithea Horizon Royal är ett stort hotell med hög standard och kundnöjdhet. Hotellet ligger högt beläget och du har utsikt över hotellets poolområden och Egeiska havet. Kalithea är på promenadavstånd från hotellet. 

Hotellet ligger lugnt beläget precis vid havet. Du kan promenera in till Kailthea där det finns shopping, restauranger och barer. Vill du ha ett större utbud rekommenderas ett besök i Faliraki eller en tur in till Rhodos stad. Kalithea Horizon Royals två poolområden med många pooler är byggda i terrasser med pooler, vattenfall och jacuzzi. Här kan du slappna av under ett solparasoll och se ut över havet. De minsta roar sig bäst i barnpoolen, det finns även en lekpark på området. 

Hotellet delar en del faciliteter med systerhotellet Kalithea Mare som ligger vägg i vägg. Här kan du spela tennis, använda träningsrummet och få avkopplande massage. Flera dagar och kvällar i veckan ordnar det internationella aktivitetsteamet med aktiviteter och underhållning.

Prisvärd All Inclsuive ingår på hotellet och du har många barer med olika inriktning att välja mellan. På kvällen kan du äta middag med vidsträckt utsikt över bukten och riktigt god mat.

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar, felskrivningar och slutförsäljning.

För bokning och information

Kontakta oss