Apollo barn TOP 2

Barn reser under 300:- i vinter

I vinter äter barn för 1 krona på utvalda hotell!


Smarriga middagar, fruktiga juicer och glass i stora lass. Nu i vinter äter barn för bara en krona när minst en vuxen köper till frukost, halvpension eller All Inclusive.

Erbjudandet gäller på utvalda hotell på samtliga avgångar och från alla avreseorter. Erbjudandet gäller utvalda måltider, mer information från din närmaste Lingmerthsbutik. 

Gäller barn 2–11 år.

 

Exempel på hotell:

Playitas Aparthotel ****

Spanien › Kanarieöarna › Fuerteventura › Playitas Resort

Playitas Aparthotel är barnfamiljernas favorit med fräscha och praktiska lägenheter. Den grönskande trädgården ramar in poolområdet med den slingrande vattenrutschkanan, och stranden ligger bara ett stenkast bort. 

Till stranden: 100 m Till centrum:5 km

Pris per person fr. 2 548 kr

 

Playitas Hotel ****

Spanien › Kanarieöarna › Fuerteventura › Playitas Resort

Även om det finns ett outtömligt utbud av sport och aktiviteter på Playitas Resort regerar lugnet vid Playitas Hotel. Hotellet klättrar på bergssluttningen med vackra vyer över det fridfulla området och Atlanten. Alla träningsfaciliteter ligger inom området och som en extra bonus för alla golfare ligger golfbanan och klubbhuset runt knuten.

Till stranden: 100 m Till centrum:5 km

Pris per person fr. 3 898 kr

 

Playitas Villas ****+

Spanien › Kanarieöarna › Fuerteventura › Playitas Resort

På behagligt avstånd från den sportiga resorten och mot fonden av slocknande vulkaner ligger Playitas Villas. Vill du verkligen skämma bort dig och familjen är det här ni ska bo, i lyxiga och smakfulla trerumsvillor. Efter dagens alla aktiviteter är det extra skönt med ett dopp i den egna poolen.

Till stranden: 250 m Till centrum:5 km

Pris per person fr. 8 606 kr

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och slutförsäljning.

 

 

 

För bokning och information

Kontakta oss