TUI2 Barn 1 kr

Barnpriser för 1 kr hos TUI

Just nu erbjuder TUI barnpriser från 1:- i sommar på utvalda hotell på populära resmål som Mallorca, Cypern, Kreta, Rhodos och Kos. Passa på att boka till TUIs flaggskepp på Mallorca, TUI Family Life Alcudia Pins.

Erbjudandet gäller för ett barn 2-11 år som sover i extrabädd och reser charterflyg med fullt betalande vuxna i de ordinarie bäddarna i utvalda rum/lägenheter. Avresperiod mellan april-juni beroende på hotell. Begränsat antal platser.

 

TUI Family Life Alcudia Pins****

TUIs bästa familjehotell i Alcudia ligger direkt vid den vita Playa de Muro-stranden i ett lugnt och barnvänligt område på Mallorca. Stranden är bred, långgrund och milslång. Du bor i dubbelrum eller lägenhet för upp till 6 personer. Frukost, halvpension och All Inclusive kan bokas som tillval.

På TUI Family Life Alcudia Pins finns klubbar och aktiviteter för alla barn upp till 15 år.

Den stora poolen har en vattenrutschkana, jacuzzi och poolbar med stor terrass mot havet. Även plaskpoolen har små vattenrutschkanor och för de allra minsta finns det en babypool i en lugnare del av hotellet. Utanför hotellet stannar lokalbussen som tar dig in till småbåtshamnen i Alcudia. Där hittar du små och stora butiker, barer, caféer och allt från små tapasbarer till exklusiva fisk- och skaldjursrestauranger. Med lokalbussen eller en kort taxiresa kan du även ta dig till Alcudias gamla stad med mysiga gränder och genuina tapas-restauranger. Vill du utforska hotellets omgivningar, med bland annat naturreservatet strax söderut, finns det cyklar att hyra.

Prisexempel:

Avresa 5 maj från Jönköping, 7 nätter, del i tvårumslägenhet, 2 vuxna och 2 barn (under 11 år)

Pris per 2 vuxna och 2 barn (under 11 år), från 12 895 kr

 

TUI Family Life Creta Paradise by Atlantica****+

TUI Family Life Creta Paradise by Atlantica på Kreta är ett mycket familjevänligt hotell med hög standard. De stora poolområdena, läget vid stranden, mängder av aktiviteter, träning och en lugnare zon gör det lätt för hela familjen att trivas. All Inclusive finns som tillval.

Tillsammans med systerhotellet TUI Family Life Caldera Beach skapas den bästa förutsättningen för en lyckad semester på Kreta.

Hotellområdet delas in i två olika zoner av en mindre väg. Du kan välja att bo i den lugnare zonen, Olympus, som har ett rofyllt litet poolområde. Vill du ha mer aktivitet om dagarna, ska du välja att bo i Afrodite. Oavsett i vilken del du bor i har du tillgång till hela hotellområdets poolområden, barer och aktiviteter.

Vill du ta ett dopp i poolen direkt från rummet finns det boende i båda hotelldelarna med utgång till någon av de mindre poolerna eller balkong där du har direktutgång till takpool. Du kan även boka familjesvit i Afrodite med liten privat pool.

Prisexempel:

Avresa 15 maj från Göteborg/Landvetter, 7 nätter, del i familjerum, 2 vuxna och 2 barn (under 11 år)

Pris per 2 vuxna och 2 barn (under 11 år), från 18 495 kr

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar, felskrivningar och slutförsäljning.

 

 

 

 

För bokning och information

Kontakta oss