Apollo TOP 2 Båtluffa

Båtluffa i Grekland

Vill du ut på äventyr? Greklands öar har verkligen mycket att erbjuda.

Apollo rekommenderar att du båtluffar i ögruppen Kykladerna. Här har du ett stort utbud av både små och stora öar inom en till några timmars avstånd, och det är lätt att ta sig runt med båt. På öarna finns hur mycket som helst att göra, och det är bara att du tar för dig. Ett tips är att du laddar ner Apollos kostnadsfria resmålsapp. I den får du mer inspiration och kan via appen också kontakta vår personal på plats, som hjälper dig att boka utflykter och mycket mer.


Ruttförslag:

Rhodos-Tilos-Kos-Karpathos-Rhodos

Rekommenderad tidsåtgång: 12-18 dagar. 


Höjdpunkter: Rhodos stad och det stora utbudet av aktiviteter. Kos restauranger och uteliv. Tilos lugna tempo och fina snorkling. Vackra vandringar och bad på Karpathos.
 
1) Rhodos:
Stort utbud av aktiviteter och ett pulserande nattliv. Flyg direkt till Rhodos med Apollo och båtluffa i ö-gruppen – Dodekanisos, även kallad Tolvöarna. På Rhodos kan du välja att bo i Rhodos stad om du vill ha en mer fartfylld semester med mer aktiviteter. Annars finns det många mindre och lugnare orter med närhet till fina bad.

2) Tilos:
Idylliska Tilos har ett kristallklart vatten. Här har turismen inte hunnit lika långt och för den som vill ta det lite lugnt kan vi rekommendera att stanna i några dagar här.

3) Kos:
Strandliv, nattliv och kulturskatter. Kos är kanske mest känd som en partyö, men har mycket mer än bara nattliv att erbjuda. Här finns kulturskatter och många fina stränder att njuta av.

4) Karpathos:
Höga berg och djupa dalar. Karpathos är en lugn ö som bjuder på vackra stränder och för den som gillar att röra sig finns här fina vandringar på den kuperade ön.

 

Välkommen in till din närmaste Lingmerths-butik för mer tips och  information.

 

För bokning och information

Kontakta oss