TOP-MALLORCA-APOLLO_2

Bra priser på resor till värmen med Apollo!

Bra priser på resor till värmen med Apollo!

Prisexempel

Spanien › Kanarieöarna › Fuerteventura › Las Playitas

Playitas Aparthotel är barnfamiljernas favorit med fräscha och praktiska lägenheter. Den grönskande trädgården ramar in poolområdet med den slingrande vattenrutschkanan, ...

Playitas Aparthotel utgör tillsammans med Playitas Hotel och Playitas Villas den fräscha sport- och semesteranläggningen Playitas Resort. Anläggningen är belägen ca 500 meter från den lilla orten Las Playitas och ca 5 kilometer från Gran Tarajal på södra Fuerteventura. 
 

Oändliga träningsmöjligheter
På Playitas Resort hittar du Kanarieöarnas största fitnesscenter och ett stort cykelcenter. Här finns också en modern inomhushall, golf-, tennis- och löparbanor. I hjärtat av anläggningen ligger Plaza Rambla, ett torg med klädbutik med sportutbud, restauranger, minilivs och en sportbar. 

På Plaza Rambla ligger också SportsBooking, där du bokar allt som har med sport att göra ur vårt stora utbud av träningspass och aktiviteter. 

Koppla av i Tau Spa
Efter en dag fylld av aktiviteter är det skönt att koppla av i Tau Spa. Här arbetar också sjukgymnaster med erfarenhet av träning och hälsa. Välj bland ett brett utbud av behandlingar, koppla av i tre olika sorters bastur eller unna dig en relax- eller sportmassage.

Härliga pooler
Vid Playitas Aparthotel finns ett härligt poolområde med stor, uppvärmd pool samt vattenrutschkana och plaskdamm till barnen. Poolen är uppvärmd till minst 20 grader. Totalt finns det 5 allmänna pooler på anläggningen. 
Den olympiska 50-meterspoolen är uppvärmd till 26-27 grader och bokas på plats mot avgift (obligatoriskt med badmössa). 

Prisexemel:
Avresa 17 okt från Arlanda, del i dubbelrum, 7 nätter 

Pris per person från: 3 848 kr 

 

Rhodos › Afandou & Kolymbia › Mythos Beach Resort 

Populära Mythos Beach på Rhodos är ett av våra mest omtyckta Apollo Mondo Family Resorts. Här finns barnklubb, simskola och träningspass med skandinavisktalande personal. De bekväma rummen är modernt inredda och i restaurangerna serveras fräsch, näringsrik mat – och barnen har en egen buffé att plocka ur. Det finns gott om plats vid de trevliga poolerna och havet ligger på en armslängds avstånd. För en extra lyxig semester boka en juniorsvit med egen pool.

Det finns tre poolområden på Mythos Beach.

Hälsosam och varierad mat
Det finns flera restauranger och barer att välja bland på Mythos Beach. I hotellets bufférestaurang finns mikrovågsugn och egen barnbuffé. På restaurangerna serveras varierad och hälsosamt tillagad mat.
Vid relaxpoolen ligger kaffe- och juicebaren med avslappnad atmosfär där du kan köpa gott kaffe, nypressade juicer och goda bakverk. Här kan du se vad som ingår när du köper till All Inclusive och läsa allt om mat och dryck på Mythos Beach


Mythos Beach – barnens paradis
För barnen finns ett brett aktivitetsprogram med barnklubb och simskola med skandinavisktalande personal och simlärare. Det finns också en lekplats.

 

Prisexemel:
Avresa 22 okt från Landvetter, del i dubbelrum, 7 nätter 

Pris per person från: 5 093 kr 

 

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar.

För bokning och information

Kontakta oss