Apollo Playa Ingles

Fånga vinterns sol på Kanarieöarna

Följ med Apollo på en resa till Playa del Inglés – staden som aldrig sover! Sol, bad, shopping och nöjen – här finns alltid något att hitta på oavsett vilken tid på dygnet det är. Det breda utbudet gör Playa del Inglés till den mest besökta turistorten på Gran Canaria

Hotellförslag:

Gran Canaria/Playa del Inglés

Abora Catarina****+
 

Hotell Abora Catarina har ett lugnt läge, även om det ligger centralt i Playa del Inglés. Det Apollos gäster gillar mest med hotellet är servicen, maten och den härliga atmosfären.  På hotellet finns två pooler, vara en är uppvärmd till minst 20 grader vintertid. Det finns även en separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller. Handduksservice mot deposition, avgift vid handduksbyte. Poolbar. Hotellet är totalrenoverat.
En bufférestaurang och en à la carte-restaurang (ingår inte i All Inclusive) där det serveras internationella och kanariska rätter. Det är obligatoriskt att bära långbyxor i restaurangerna. Flera barer. Gratis vattengympa. Tennis, biljard och massage mot avgift. Litet gym. Wifi i receptionen samt internetcafé mot avgift. Lekplats samt barnklubb i hotellets regi. Underhållning och livemusik. Gratis hotellbuss till stranden. Lokal trafik.

Pris per person från 8 198 kr

Utresa 13/1 -18 från Landvetter, 7 dagar, del i dubbelrum, all inclusive

All Inclusive:
- Frukostbuffé, kl. 8.00-10.30.
- Snacks, smörgåsar, korv och pizza, kl. 11.00-13.30.
- Glassbägare, kl. 14.00-17.00.
- Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00. I lågsäsong kan lunchbuffén kommas att bytas ut mot en fast meny med tre olika rätter att välja bland.
- Kaffe, te och kaka, kl. 15.30-17.00.
- Middagsbuffé, kl. 18.00-21.00.
- Obegränsat med lokala drycker, förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl. 11.00-23.00.

 


Gran Canaria/Playa del Inglés

IFA Dunamar****

Från hotell IFA Dunamar har du utsikt över den långsträckta stranden i Playa del Inglés. Här finns ett fint poolområdet med flera pooler varav en är uppvärmd. Tennis, vattenaerobics och underhållning – här finns alltid något att göra.
Hotellet består av två byggnader och har ett stort härligt poolområde samt två mindre poolområden och en jacuzzi. En pool är uppvärmd till minst 20 grader vintertid. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot avgift och deposition, eventuellt byte av poolhanddukar är mot avgift. Pool-/snackbar.
Hotellet har två barer och en restaurang. (män måste bära långbyxor under middagen) Gratis bordtennis och dart. Biljard, och vattenaerobics mot avgift. Gratis wifi i receptionen. Tvättservice mot avgift. Liten klädbutik och underhållning. Lokal trafik. Ljud från närliggande barer kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.

Frukostbuffé. Halv- eller helpension mot tillägg. 

Pris per person från 5 398 kr

Utresa 13/12 -17 från Arlanda/Stockholm, 7 dagar, del i dubbelrum

För bokning och information

Kontakta oss

 

Abora Catarina****+


 

IFA Dunamar****