Apollo 2 SKIATHOS

Grekiska pärlor i sommar

Upptäck charmiga öar med Apollo


Romantiska tavernor, turkosskimrande vatten, pittoreska stadskärnor och båtutflykter till små orörda vikar – Grekland har allt för en riktigt härlig semester. Hitta din egen grekiska pärla och se fram emot sagolika minnen i sommar! 

Prisexempel:

Skiathos 

Boka en resa till Skiathos i sommar och upplev ön där delar ur musikalfilmen Mamma Mia spelades in! På Skiathos har du en många badstränder att välja mellan och oddsen för att du hittar ditt alldeles egna smultronställe är mycket höga! Här finns nämligen allt från långa, välbesökta sandstränder till undangömda små vikar.

Elias ***+

Hotell Elias, som ligger i utkanten av Megali Ammos, är ett charmigt lägenhetshotell med en underbar utsikt över Egeiska havet från alla lägenheter. Hotellet ligger på en höjd, med stranden på kort gångavstånd i backe, och det finns ett trevligt poolområde på hotellet. Hotellet sorterar under Apollo Mondo Enjoy – speciellt utvalda hotell med lokal prägel och hög kundnöjdhet.

Det finns enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer.

Avresa 19 maj, Stockholm/Arlanda, 7 nätter, del i dubbelrum

Pris per person, från 5 258 kr

 

 

Santorini – en av Greklands mest bildsköna öar

Hotell La Mer****+

Precis som namnet antyder är havet alltid närvarande under en semester på hotell La Mer. Här finns dessutom flera mindre poolområden, en à la carte-restaurang och ett litet spa att koppla av vid. Bara några steg bort ligger Kamaris lockande svarta lavastrand. Välkomna!

La Mer är ett vackert hotell nära den svarta lavastranden i Kamari och välkomnar endast gäster över 16 år. Hotellet har ett härligt poolområde med två pooler. Gratis solstolar, parasoller och handdukar. Pool-/snackbar.

Restaurang som serverar frukostbuffé och à la carte till lunch och middag. Room service under tiden restaurangen har öppet. Spa med hamam, bastu och olika behandlingar mot avgift. Gym, bordtennis och biljard. Gratis wifi på hela hotellet, laptop finns att låna. Frisör. Parkering. Lokal trafik

Avresa 9 juni, Köpenhamn/Kastrup, 7 nätter, del i dubbelrum

Pris per person, från 8 548 kr

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar, slutförsäljning samt felskrivning.

För bokning och information

Kontakta oss