Apollo top 2(1)

Grekiska pärlor i sommar med Apollo

Apollo har länge erbjudit resor till Grekland och det var också hit våra första resor till solen gick. Kristallklart vatten och långa tavernakvällar – har du inte stiftat bekantskap med Grekland tidigare är det hög tid nu!

 

Förslag:

Cypern - Fig Tree Bay

Apollo erbjuder Cypernresor för såväl barnfamiljer som par. Med ett härligt väder och över 300 soldagar om året är Cypern det perfekta resmålet för dig som älskar sol, bad och vackra stränder. Bra restauranger och många sevärdheter gör inte saken sämre.

Hotell Sunrice Gardem****  ligger perfekt mitt i händelserna centrum i Protaras. På detta familjehotell bor du intill huvudgatan och har dessutom bara dryga 200 meter till havet. Hotellet erbjuder bland annat pooler för stora och små och en restaurang med grekisk mat.

Avresa 25 aug från Landvetter, del i dubbelrum, 7 nätter

Pris per person: från 5 758 kr

 

Grekland - Parga - Parga Beach 

Fräscha hotell Parga Beach ingår i vår grupp av Apollo Mondo Selected – utvalda hotell med hög standard och komfort. Hotellet ligger i grönskande omgivningar mitt på den fina stranden i vackra Parga. Våra gästar prisar såväl strandläget som den härliga trädgården. Med faciliteter som kaffe- och juicebaren Mondo Coffee, Polly & Mino Playtime, simskola, barnpool och gym väntar en komplett semesterupplevelse för både par och familjer!

Avresa 14 okt från Landvetter, del i dubbelrum, 7 nätter

Pris per person: från 7 208 kr

 

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar, slutförsäljning samt felskrivning.

För bokning och information

Kontakta oss

Sivota -  Mega Ammos 

Parga - Parga Beach