TUI top 2

Kanonpriser från Göteborg till solen med TUI

Hitta semesterkänslan. Flyg direkt från Göteborg till Mallorca till riktigt bra priser.

 

Slipp bilköer, diskmaskin och kalla vindar. Tänk istället på hur många tapas du hinner äta på en vecka, om du ska välja hav eller pool och vilka böcker du ska läsa. För extra guldkant lägg till All Inclusive och gå till dukat bord för frukost, lunch och middag.

Just nu kan du spara tusenlappar när du bokar resa från Göteborg till Mallorca i sommar. 

Prisexempel:

TUI Family Life Alcudia Pins****

TUI Family Life Alcudia Pins ligger direkt vid den vita Playa de Muro-stranden i ett lugnt och barnvänligt område på Mallorca. Stranden är bred, långgrund och milslång. Strandkit med två solsängar och ett parasoll finns att förboka redan hemifrån.
Utanför hotellet stannar lokalbussen som tar dig in till småbåtshamnen i Alcudia. Vill du utforska hotellets omgivningar, med bland annat naturreservatet strax söderut, perfekt för morgonjoggen. Den stora poolen har en vattenrutschkana, jacuzzi och poolbar med stor terrass mot havet. Även plaskpoolen har små vattenrutschkanor och för de allra minsta finns det en babypool i en lugnare del av hotellet. På TUI Family Life Alcudia Pins finns det hela fem restauranger med olika teman, en coffee shop vid stranden och flera take away-barer som har öppet från morgon till kväll.

Avresa 21 augusti från Landvetter, 7 nätter, del i dubbelrum

Pris per person, fr 5 208 kr

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och slutförsäljning.

 

 

För bokning och information

Kontakta oss