TUI--mallorca--port-d-alcudia

Njut av solen på Mallorca

Mallorca har allt – från familjevänliga stränder till charmiga byar, fartfyllda badorter, spaanläggningar, träningshotell och storstaden Palma.

Alcudia, Mallorca


Alcudia är Mallorcas sol- och badresmål nummer ett. Kring den 14 kilometer långa sandstranden finns restauranger, shopping och sportaktiviteter. TUI har hotell för alla smaker. 
 

Prisexempel:

Avresa 11 augusti från Arlanda, 8 dagar, tvårummare, balkong, inga måltider ingår.

Blue Star Grupotel Port d'Alcudia****
Hotellet ligger centralt i Alcudia på Mallorca. Med moderna lägenheter, stort poolområde och aktiviteter för alla åldrar passar hotellet både vuxna utan barn och familjer. Dessutom är det nära till den långa sandstranden.

För vuxna finns motionsrum, bastu, inomhuspool och jacuzzi. Barnen har en lekplats och om de helst leker i vattnet finns det små vattenrutschkanor i barnpoolen. Dessutom har Grupotel Port d'Alcudia en liten kombinerad fotbolls- och tennisplan.

På alla Blue Star-hotell finns:

  • Boende som passar alla från par till stora familjer
  • Träningsprogram som du genomför på egen hand när det passar dig
  • Gemensamma aktiviteter för vuxna och barn flera dagar i veckan
  • Lekrum, pyssel, aktiviteter samt barnpassning

I vin- och kaffebaren TASTE kan du köpa kvalitetskaffe, viner samt tilltugg och bakverk i miniformat. Allt serverat i en miljö med många vuxenpoäng.

Laga mat själv eller boka All Inclusive? Du bor i lägenhet med eget kylskåp och pentry. Vill du slippa matlagning och disk på semestern kan du boka frukostbuffé, halvpension med middagsbuffé eller All Inclusive med alla måltider och måltidsdrycker inkluderat.


Pris per person, från: 10 971 kr/pers


 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar.

För bokning och information

Kontakta oss