CAP-VERDE-APOLLO2

Nyhet! Upplev solsäkra Kap Verde!

Nu kan du äntligen resa med Apollo till exotiska Kap Verde! En resa till Kap Verde är perfekt för dig som vill ha en avkopplande och solsäker vintersemester. Det stabila klimatet och de 350 soldagarna om året, gör att du snabbt hamnar i semesterläge.

Kap Verde ligger vid Västafrika, utanför Senegal, ett par timmars flygresa söder om Kanarieöarna. Ögruppens 500 000 invånare bor på nio öar, och därtill finns en handfull obebodda holmar och mindre öar. Kap Verdes huvudstad Praia ligger på den stora ön Santiago. Apollos hotell ligger i orten Santa Maria på ön Sal.

Kap Verde, eller Cabo Verde som de själva säger, är känt för sina långa sandstränder. Här kan du ta härliga dopp i havet och långa promenader längs stranden, och du kommer garanterat att hitta en egen plats under solen. Och sol finns det gott om – med 350 soldagar per år behöver du inte oroa dig för att gå miste om solbrännan. Det stabila klimatet med medeltemperaturer runt 23 grader gör att du snabbt hamnar i semesterläge.

 

Prisexempel*

Hilton Sal Cabo Verde

Välkommen till nybyggda Hilton Sal Cabo Verde - ett av Apollos Mondo Selected-hotell med hög komfort och standard! Här väntar en komplett semesterupplevelse för alla.
50 meter till stranden, barnpool, SPA, gym mm.

Utresa från Arlanda 21 november 2017, 1 vecka, del i dubbelrum, balkong eller terass, frukost.
Pris per person, från 11 293 kr

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar.

För bokning och information

Kontakta oss