rolfs flyg o buss andalusien

Prisvärd värme till hösten med Rolfs Flyg & Buss

Andalusien har ett mycket behagligt klimat och är en region fylld av kontraster med snöklädda bergstoppar och sagolikt vackra byar, som ligger i ett böljande landskap. Under vår vistelse bor vi i trivsamma Almuñecar öster om Málaga. Härifrån gör vi spännande utflykter i Andalusien till Gibraltar, Ronda, Málaga, Alhambra och Frigiliana.

Dag 1 Hemorten – Almuñecar

Flyg till Málaga. Rolfs Flyg & Buss reseledare tar emot och följer med i buss de cirka sju milen till Almuñecar. Boende: Hotel Bahia de Almuñecar**** där alla våra rum har balkong. Hotellet ligger centralt nära gamla stan med cirka 200 meter till stranden. Samtliga dagar serveras frukost och middag på hotellet.

Dag 2–14 Almuñecar

Almuñecar är en lugn stad med cirka 28 000 invånare. Denna del av solkusten kallas Costa Tropical, då klimatet gör att exotiska frukter kan odlas här. Nära Almuñecar odlas exempelvis avokado, mango och papaya. I fjärran finns flera bergskedjor, bland annat Sierra Nevada med Iberiska halvöns högsta berg Mulhacén som är hela 3 481 meter över havet. 

I Almuñecar avnjutes den andalusiska kulturen och den goda maten. Det är i Andalusien som exempelvis flamencon, sherryn och tjurfäktningen har sina rötter. Under vistelsen i Almuñecar anordnar reseledaren aktiviteter som ökar gemenskapen. På de senaste årens resor har boulespel på stranden varit ett populärt inslag. Boule är lätt att lära sig för nybörjare och passar bra för alla åldrar. Hotellet har bouleklot att låna ut till alla som önskar. Nära vårt hotell finns även möjlighet att hyra bil till överkomliga priser för dem som vill uppleva Andalusien på egen hand.

Pris per person: från 8.995 kr

I priset ingår:

  • Flyg t/r
  • Transfers
  • 14 övernattningar i dubbelrum
  • 14 frukostar
  • 14 middagar
  • Reseledare

Tillägg: Enkelrum från 2 675:- samt extra utflykter
Speciellt: Vissa datum landar vi sent på kvällen och middagen ersätts då med en lunch dagen efter. Avgångarna 6/9, 20/9 och 4/10 bor vi på Hotel Bahia Tropical. Hotellet håller hög standard och är beläget vid strandpromenaden i utkanten av Almuñecar.

Rolfs flyg & buss erbjuder många utflykter som förbokas innan resan:
Exempel: Gibraltar, Alhambra, Málaga med Nerjagrottorna, Utflykt Frigiliana och Nerja

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar.

För bokning och information

Kontakta oss