Albanien Apollo TOP 2 gata shops

Res till Albanien med Apollo

Albanien är årets hetaste resmål 2018!

Nu ger Apollo dig möjlighet att upptäcka ännu en bit av vackra Albanien – Durres Riviera. Albanien ger, med sin dramatiska natur och historia, en annorlunda semesterupplevelse. Det är ett av få länder i Europa som fortfarande är outforskat, trots vackra stränder och solsäkert väder. I år har resemagasinet Vagabond utsett Albanien till det hetaste landet att besöka. Alla Apollos hotell i Durres Riviera ligger nära stranden, och du kan se fram emot avkopplande dagar med mycket sol och bad.

 

Rum att välja på: Dubbelrum för 1-2 personer. Familjerum för 2-3 personer/2-4 personer.

Prisexempel:

Prestige Resort****+

Prestige Resort är ett hotell att förälska sig i. De trevliga hotellbyggnaderna ligger utplacerade i gröna omgivningar och du bor i bekväma rum med lyxig känsla. På hotellet finns både en sötvattenpool och en saltvattenpool. Det finns också en separat barnpool och jacuzzi. Stort poolområde med många parasoller och solstolar av skön kvalité. Fin sandstrand som ligger precis vid hotellet.

Restaurang Prestige serverar albansk medelhavsmat. Hotellet har också en utomhusservering vid poolen.

Receptionen har öppet dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Cirka 150 meter till supermarket och busshållplats. Lokal trafik.

Måltider: Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg (frukost- och middagsbuffé).

 

Avresa 26 september från Göteborg/Landvetter, 7 nätter, del i dubbelrum

Pris per person, från 4 158 kr.

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och slutförsäljning.

För bokning och information

Kontakta oss