SEMBO DUBAI 2 TOP_

Res till värmen i Dubai med SEMBO

Förenade Arabemiraten


Förenade Arabemiraten är ett land helt i sin egen klass med världsrekord i det mesta som exempelvis högsta skyskrapor, största shoppingcenter och lyxigaste hotellen. Landet som består av sju emirat har gått från att vara en öken mitt ute i ingenstans till en exploaterad destination i världsklass. Här råder värme året runt och ett tips är att åka hit under vintertid då somrarna blir väldigt heta, det är ju trots allt mitt ute i öknen även om det är svårt att förstå ibland mellan alla skyhöga byggnader.
Många reser hit för att blanda nöje med upplevelser och avkoppling. Utbudet är oändligt vare sig du vill shoppa, njuta på stranden, delta i vattensporter, upptäcka kulturen, golfa, vandra eller till och med åka skidor. Förenade Arabemiraten är ett perfekt resmål oavsett om du vill vara borta en weekend eller längre.

 
Hotellförslag:

Atlantis The Palm****

Hotellet ligger på den fantastiska konstgjorda ön Palm Jumeirah, bara 15 minuters bilresa från Mall of the Emirates och 25 minuter från centrum. Detta spektakulära bygge har 2 hotelltorn som är sammankopplade via en båge och är Dubais första integrerade resort. I hotellobbyn finns en 24-timmarsreception, samt ett flertal barer och restauranger. Här erbjuds också rums- och tvättservice.

Incheckning: söndag 2017-12-03, 7 nätter

Pris per person, från 11 464 kr

del i dubbelrum, flyg tillkommer

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar.

 

För bokning och information

Kontakta oss