TOP2 sts alpresor allmän

Sensommar i Alperna, upp till 2 000 kr i rabatt

Sensommaren i Alperna är fantastisk. Det är fortfarande vackert väder med behagliga temperaturer som passar för såväl vandring som sol och bad. Dessutom får du mer semester för pengarna när du reser med STS Alpresor i slutet av sommaren.

Boka före 15 juli och få upp till 2 000 kr i rabatt per person. Gäller resor med avresa under v 33-39.


I Bad Gastein finns det massor att uppleva och STS Alpresor erbjuder ett brett utbud av äventyrliga aktiviteter som passar stora som små. I programmet hittar du alltifrån vin- och snapsprovning till sportklättring, familjerafting och forsränning.

Här finns härliga golfupplevelser bland bergen - Inom en radie på en timme så kan du välja mellan 10 fantastiska golfbanor, däribland Bad Gasteins Keith Preston-designade 18-hålsbana. Efter golfen vänar härlig avkoppling och bad i varma källor.

 

Prisexempel:

Hotel Eden Rock****

Gad Gastein, Österrike

Det nyrenoverade Hotel Eden Rock, Bad Gasteins klassiska skidåkarhotell har totalrenoverats under 2015. Det vackra hotellet från 1906 har ett utmärkt läge mitt i byn och erbjuder ca 100 bäddar.

Välj mellan 2-bäddsrum, 3, 4, 5 och 6-bäddsrum som har 2 rum och 2 dusch/WC. Alla rum har bekväma DUX-sängar, dusch/WC, TV och minikylskåp. Vissa har balkong.

 

Avresa: 22 september, flyg från Landvetter, 8 dagar, del i dubbelrum, frukost

Pris per person, fr 6 555 kr

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och slutförsäljning.

 

 

 

 

 

För bokning och information

Kontakta oss