TUI Mallorca TOP2--

Starta sommaren med en kortvecka på Mallorca

Boka en kortvecka till TUI Family Life Alducia Pins. Hotellet ligger perfekt direkt vid den milslånga Playa de Muro-stranden. Här ordnas aktiviteter för barn och vuxna. Alcudias gamla stad med mysiga gränder och tapasbarer ligger en kort buss/taxiresa bort.

TUI Family Life Alcudia Pins ****


Hotellet ligger direkt vid den vita Playa de Muro-stranden i ett lugnt och barnvänligt område på Mallorca. Stranden är bred, långgrund och milslång. Du bor i dubbelrum eller lägenhet för upp till 6 personer. Frukost, halvpension och All Inclusive kan bokas som tillval.

På TUI Family Life Alcudia Pins finns klubbar och aktiviteter för alla barn upp till 15 år.

Den stora poolen har en vattenrutschkana, jacuzzi och poolbar med stor terrass mot havet. Även plaskpoolen har små vattenrutschkanor och för de allra minsta finns det en babypool i en lugnare del av hotellet.

Utanför hotellet stannar lokalbussen som tar dig in till småbåtshamnen i Alcudia. Där hittar du små och stora butiker, barer, caféer och allt från små tapasbarer till exklusiva fisk- och skaldjursrestauranger. Med lokalbussen eller en kort taxiresa kan du även ta dig till Alcudias gamla stad med mysiga gränder och genuina tapas-restauranger. Vill du utforska hotellets omgivningar, med bland annat naturreservatet strax söderut, finns det cyklar att hyra.

Välj mellan All Inclusive, frukostbuffé eller halvpension med frukost- och middagsbuffé samt måltidsdrycker inkluderat. Barn under 13 år får måltidspaketen utan kostnad när dessa bokas hemifrån. 

Prisexempel:
22-26 april, Stockholm/Arlanda, del i dubbelrum, frukostbuffé

Pris per person, 4 785 kr

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och slutförsäljning.

För bokning och information

Kontakta oss