TUI-SriLanka-strand-med-båt

Vinter 2017/2018 – boka tidigt-rabatt!

Boka nästa års vinterresa med TUI redan idag och var säker på att få det du vill ha. Just nu har vi dessutom boka tidigt-rabatt på fler av resmålen. Och du vet väl om att du bara behöver betala anmälningsavgiften nu – resten kan vänta till sex veckor före avresa!

Sri Lanka - spa, god mat och surfing direkt vid stranden

En bit utanför Negombo ligger Hotyell Goldi Sands***. Hotellet har ett idylliskt läge direkt vid en lång och gyllene sandstrand. Här kan du koppla av på spa eller vid poolkanten. Frukost ingår och du kan även boka All Inclusive och hel- eller halvpension som tillval.

Goldi Sands är ett litet hotell med personlig service och rogivande atmosfär. Här kan du dessutom enkelt promenera direkt från poolen ner till stranden för lite sand mellan tårna.

Poolliv
På det mysiga hotellområdet har du inte långt till poolen eller stranden. Vid den stora poolen med utsikt mot stranden finns en bar och solterrass – perfekt för avkopplaning i solen eller i skuggan. Både på dagarna och kvällarna ordnas underhållning, från livemusik till dansshower.

Spa
Behöver du bli lite extra bortskämd på semester har Goldi Sands ett litet spa med traditionella Ayurveda-behandlingar, som massage och kurerande örtbad.

Romantisk middag
I hotellets restaurang serveras buffémåltiderna, fisk- och skaldjursrätterna är särskilt populära. Här kommer de i princip direkt från fiskebåten till bordet. För en speciell kväll på tu man hand kan hotellet ordna en privat middag på stranden med levande ljus. Vissa kvällar kan du njuta av lankesiska specialiteter under bar himmel när hotellet ordnar strandbarbecue.

Prisexempel:

Pris per person: från 13 498 kr/pers

Avres från Arlanda, 16 januari 2018, 15 dagar, plats i dubbelrum, frukostbuffé 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar.

För bokning och information

Kontakta oss