SEMBO TOP 2 familj

Äventyrsbad och fina restauranger med SEMBO

Med Sembo finns det inga begränsningar. Från sol & bad till barnkul och storstad. Vi har resor som passar alla.

 

Hotellförslag

Lalandia Rødby****

Lolland/Falster i Danmark

  • Semesterparadiset året runt.
  • Äventyrsbad och fina restauranger.
  • Aktiviteter för hela familjen.

Äventyrsbadet med tropisk värme är Lalandias varumärke. Entré till badlandet ingår. Aquadome har fått nya vattenrutschbanor! Här hittar du Tornadon som är officiellt Nordeuropas största vattenrutschbana. En ny Pipeline är den andra nya aktiviteten, som ringlar sig hela 100 meter med vilda och överraskande svängar och med start 24 meter ovanför marken. 

Annars finns här rutschbanor, vågor, bubbelpooler, bastuanläggning, stora bassänger för små och stora i trevlig miljö. Och som en kontrast erbjuds inomhus skridskobana och även en inomhus skidbacke (mot avgift). Uppvärmt utomhusbad med bubbelpooler. En fler-personers vattenrutschbana, Wild River ger en tur ut i det fria och så in igen. Koppla av med att se en film i en av de 2 biosalongerna.

Endast 200 meter från Lalandia ligger den vackra sandstranden med Östersjöns renaste vatten. Inom ca fem mil kan du uppleva vilda tigrar, tornerspel och det vackra gamla ångloksdrivna tåget i Maribo. 

Upplev detta och mycket mer!

Prisexempel:

Pris för 2 vuxna och 2 barn, fr 3 498 kr.

 

Hyr semesterhus

Nordjylland - Sanddyner omgivna av hav

Trend Strand***

Semester vid Limfjorden erbjuder en mängd upplevelser för hela familjen. Här är stränderna oftast flacka och barnvänliga. Lika lämpliga för en slapp dag på stranden eller på böljan blå, på vattenskidor, surfingbräda eller för en båttur. När man åker längs Limfjorden hittar man överallt de vackraste utsiktsplatser där man fascineras av landskapets mosaik av öar, sund, vikar och små fjordar. Man bör unna sig en tur till den vackra ön Mors och även passa på att ta vägen förbi Jesperhus Blomsterpark eller till den bilfria ön Livö och titta på sälarna.

Pris fr. 5 448 kr / vecka

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar, felskrivningar och slutförsäljning.

 

 

 

 

För bokning och information

Kontakta oss


Trend Strand, semesterhus på Nordjyllan

Nordjylland