TOP 2 SEMBO2

Mängder av sommarrabatter med SEMBO

Boka nu - betala i vår!

Boka sommar, sol och bad ur till fantastiska priser. Semesterhus, hotell och lägenheter i hela världen - hos Sembo finns pärlor som är oemotståndliga.

Prisexempel:

Semesterlägenhet i Dueodde på Bornholm

Det här fritidshuset ligger i en berömd semesterort i Dueodde. Du kan hitta ett pentry, en alkov, ett fint badrum och ett kombinerat vardagsrum och matsal med soffa. Huset har också en liten träterrass, utemöbler och grill. Terrassen leder dig till det gemensamma området med en utomhuspool och solstolar. Denna semesterort i Dueodde har en inomhuspool, ett bordtennisbord, en delad bastu och en välutrustad gymnastikstudio. Huset har också en gemensam tvättstuga och en lekplats med en tennisbana. Båda simbassängerna är uppvärmda från mitten av juni till den 1 september. Den utmärkta sandstranden ligger inte långt från huset. Den fina cykelvägen leder dig till den populära fiskebyn Snogebæk.

Boende 2 vuxna och 2 barn, 17 - 22 juni

Pris för fem nätter: 3 648 kr

 

 

Njut av sommaren på hemmaplan

Sverige är fantastiskt på sommaren. Vare sig du vill åka på storstadsweekend och bo på hotell, semestra i skärgårsmiljö eller slappna av under en harmonisk spaweekend kan SEMBO hjälpa dig med det.

Prisexempel:

Semesterhus utanför Oskarshamn

Här bjuds på utsökt havsutsikt från ett fräscht litet altanförsett gårdshus. Sovloft/brant trappa. Alternativ sovplats i bäddsoffa i allrum. Bra strövmarker.

Boende 2 vuxna 27 aug - 3 sep

Pris för 7 nätter: 2 978 kr

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och slutförsäljning.

 

För bokning och information

Kontakta oss