2

Fantastiskt pris på en 3-nätters kryssning med RCCL:s Symphony of the Seas

Upplev Royal Caribbeans nya fartyg! Fantastiska priser på en 3-nätters kryssning med Symphony of the Seas från Rom till Barcelona den 11 oktober 2018.


Symphony of the Seas® blir världens största kryssningsfartyg när det lanseras april 2018! Fartyget kryssar i Medelhavet från april 2018 för en extra lång sommarsäsong innan hon går vidare till Karibien.
  
Detta blir en oförglömlig upplevelse. Förutom de fantastiska destinationer du besöker, får du upplevelser ombord som är unika på ett kryssningsfartyg. Royal Caribbean är experter på underhållning och ombord får du uppleva världens högsta rutschkana till havs, en 13 meter hög klättervägg och för de mer äventyrliga erbjuds en linbanetur nio däck upp i luften. Symphony of the Seas® stoltserar med 20 matställen, allt från handskurna biffar till japanska grillspecialiteter.


Det har varit stor åtgång på platser på denna resa men än finns det chansen att säkra en plats. Just nu erbjuds nedan priser på en 3-nätters kryssning med Symphony of the Seas® från Rom till Barcelona den 11 oktober 2018.

 

                                           Från 8 413:- per person i insideshytt
                                           Från 9 083:- per person i balkonghytt mot Central Park
                                           Från 10 411:- per person i balkonghytt mot havet
 

Resrutt: Rom - Napoli - till havs - Barcelona

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och feltryck.

För bokning och information

Kontakta oss