top 2 Hurtigruten

Flyget på köpet med Hurtigruten

I år firar Hurtigruten sitt 125-års jubileum. Fira tillsammans med Hurtigruten ombord på av ett deras fartyg längs norska kusten, så får du flyget på köpet! Erbjudandet gäller till den 23 april 2018.

 

Du får flyget på köpet på resor med avresa från maj till september. Gäller till den 23 april 2018. 

Pris per person: från 6 725 kr

Äventyret kan bli helt vad du själv gör det till. Du kan njuta av det vackra landskapet som flyter förbi från en bekväm fåtölj i loungen. Eller så kan du följa med på aktiva upplevelser som vandringsturer i fjällen, RIB-turer, hundslädekörning eller havsörnssafari, för att nämna några. Hurtigruten erbjuder över 90 olika utflykter - både i land och till havs, så utmaningen blir vad du ska välja.

De bästa hytterna går först, så det lönar sig att vara tidigt ute! 

Önskar du att boka en resa utan flyg, kan du nu få 2 200 kr rabatt på din sjöresa.

Exempel:


Bergen - Kirkenes - Bergen


På denna resa från Bergen till Kirkenes och tillbaka till Bergen upplever du hela den spektakulära norska kusten, besöker 34 hamnar och lägger 2500 nauriska mil bakom dig. Oavsett när på året du reser med Hurtigruten, är du omringad av vacker natur och varje årstid har sin helt speciella charm. 

Längd: 12 dagar


Pris per person: från: 10 615 kr 

 


Bergen - Kirkenes


På denna klassiska nordgående resan upplever du de största kuststäderna Ålesund och Tromsø under dagtid och kan utforska den råa och vackra kustlinjen medan du fortsätter uppför och förbi polarcirkeln. 

Under sommarmånaderna seglar vi genom Geirangerfjorden, under hösten bjuder vi på spektakulära Hjørundfjorden. Du kommer att uppleva ett ständigt skiftande landskap - det ena mer dramatiskt än det andra - med fantastiska naturupplevelser du sent kommer att glömma. 

Längd: 7 dagar


Pris per person: från: 6 774 kr

 


Kirkenes - Bergen


Väck din inre upptäcktsresande på den klassiska sydgående resan, ett äventyr från Nordnorges arktiska vildmark till världens vackraste öar och fjordar längs västkusten. 

Den nordligaste kusten i Norge erbjuder spännande natur, från Finnmarken och Nordkap till Vesterålen och Lofoten. Efter du kryssar polarcirkeln förändrar sig både klimatet och landskapet. 

Längd: 6 dagar

Pris per person: från: 6 725 kr

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar, felskrivningar och slutförsäljning.

 

 

 

För bokning och information

Kontakta oss