MSCNYTTSKEPP TOP 2

MSC SEAVIEW - ett helt nytt fartyg i Medelhavet 2018!


MSC bygger nu på en mängd nya, spännande fartyg. I somras invigdes MSC Meraviglia, i december invigs MSC Seaside i Karibien och nu är det dags att presentera nästa sommars nytillskott i Medelhavet MSC Seasides systerfartyg MSC Seaview.

I juni 2018 börjar hon kryssa på sitt 7-nättersprogram från Barcelona. Hon kommer då att vara det nyaste fartyget i Medelhavet och med en helt ny unik fartygsdesign kan lovas -  en riktigt havsnära upplevelse! 
Här har vi nu samlat några av alla nyheter som ni hittar ombord.
 

FARTYGET
Med sin helt nya design är Seaside-klassens fartyg utformade för att göra det mesta av upplevelsen till havs. Med ett promenaddäck som går runt hela fartyget så lågt som däck 9 får du den där unika känslan av att vara nära havet som vi älskar. Inte något annat fartyg erbjuder heller så många utrymmen utomhus som MSC Seaview! Inte bara poolområdet utan flera restauranger, barer och caféer är placerade utomhus för att låta er njuta av sol och värme under hela er tid ombord.

BOENDE
Flera helt nya typer hytter och sviter såsom familjehytter i två våningar. Balkonger med egen bubbelpool och det nya konceptet ”Beach Condo” som innebär stor uteplats med plats för solstolar.
 
MSC YACHT CLUB
Med helt ny utformning av Yacht Club-området så har det ytterligare förbättrat MSCs lite lyxigare kryssningsalternativ.
 

 

Prisexempel:
Pris per person: fr 10 000 kronor

I priset ingår:
Avresa från Barcelona 31/8 2018, Kryssning 7 nätter med helpension, insideshytt, all underhållning, skatter samt mängder av aktiviteter. Serviceavgift 10 Euro pp/dag tillkommer ombord.

Bokar man senast 30/4 ingår all inklusive dryckespaket och Wifi-paket

 

 

Flyg eller annan transport till Barcelona tillkommer.

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel.


 

 

För bokning och information

Kontakta oss

 

PDF-filer

Ruttbeskrivning 

Faktablad över fartyget