STS-TOP-2-skiing-1569135_1920-PIXabay

Lyxig kändisort med fantastisk skidåkning med STS

Lyxig kändisort med fantastisk skidåkning Fantastisk skidåkning, ingen trängsel i backarna och otroligt vackert! Det här är några av anledningarna till varför kronprinsessan Victoria, Madonna och James Bond väljer Cortina d’Ampezzo.

Omgiven av alptoppar och mitt i världens största liftsystem ligger den charmerande italienska världscuporten Cortina. Här vimlar det av exklusiva restauranger, vackra människor, vinbarer och lyxiga märkesbutiker som Bvlgari och Benetton.

Ansedda National Geographic rankar skidorten som en av de allra främsta på sin Top 25-lista och det magiskt vackra landskapet utsågs nyligen till världsarv av UNESCO. Cortina är en riktig pärla för den som söker en lyxigare skidsemester.

Cortina är ”la dolce vita” från morgon till kväll, en favoritplats för det internationella jetsettet och ett perfekt skidparadis där våra alpina landslagstjejer både tränat och tävlat. Som enda nordiska arrangör är vi glada över att kunna erbjuda dig Italiens finaste och mest klassiska skidort. 

Därför ska du välja Cortina

  • Exklusivt och kändistätt
  • Enormt skidsystem
  • Lyxiga butiker
  • Restauranger av högsta klass
  • Ett UNESCO världsarv
  • Ett liftkort, 1 120 km pist

Hotellförslag:

Hotel Royal***

Hotel Royal är ett traditionsrikt hotell med bästa läge mitt i centrum vid gågatan Corso Italia. Det är gångavstånd till Falorialiften och skidbussen som går till Tofanaliften. Hotellet, som serverar en förstärkt frukost, har 84 bäddar och alla rum är utrustade med bad eller dusch/WC, hårtok, TV och gratis Wi-Fi. Skidlift 400 meter, Centrum 9 m.

Prisexempel:

Avresa 13 januari 2018, från Landvetter, 8 dagar, del i dubbelrum
Pris per person, från 8 895 kr

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar.

För bokning och information

Kontakta oss