TOP2 sts sommar

Sommarsemester i Alperna 2018

Upplev sommaren i Alperna!

Sommaren i Alperna ger dig de mest storslagna vyerna, fantastisk mat och otroliga vandringar, aktiviteter och utflykter. För dig som vill ha en aktiv semester istället för att ligga inklämd på en trång strand är Alperna det perfekta semesteralternativet på sommaren.

 

Detta ingår när du bokar resan före den 31/3!

  • Flyg t/r inklusive bagage, från Sverige - Alperna
  • 7 övernattningar på något av våra fina hotell
  • Stor frukostbuffé
  • 6 st trerätters middagar
  • Reseledarservice
  • Kostnadsfria, guidade promenader

Prisexempel:

Bad Gastein – ett sommarparadis i bergen!

Alperna är så mycket mer än bara snö och fantastisk skidåkning. Under sommaren förvandlas det vackra vinterlandskapet till ett semesterparadis som passar hela familjen. Svenskarnas absoluta favorit är Bad Gastein som bjuder på fantastiska vandringar, fina hotell, varma källor och massor av aktiviteter på hög höjd.

Naturen runt Bad Gastein betraktas av många som Alpernas vackraste och inbjuder till underbara vandringar. Luften är kristallklar och myggfri vilket höjer upplevelsen och kvalitén på vandringarna. Ingen annan ort i Österrike erbjuder ett så stort aktivitetsutbud under sommaren. Här finns fina hotell, en vacker badsjö, en fin 18-håls golfbana, oslagbara vandringsleder, stort kulturutbud, äventyrsbad, klättring, cyckling och sommarskidåkning inom dryga halvtimmen. 

 

Hotell Saltzburger Hof****+

Hotel Salzburger - anrikt hotell med lyxigt spa. Hof har Bad Gasteins bästa läge då det ligger mitt i centrum. Hotellet, som har 360 bäddar, har smakfullt inredda rum och sviter.

Avresa från Landvetter, Göteborg, 12 maj, 8 dagar, del i dubbelrum

Pris per person: från 10 970 kr

 

Villa Orania****+

Villa Orania - lyxiga lägenheter i klassiskt alpstil. Hotellets alla lägenheter har balkong. Hotellet har ortens bästa läge med 200 m till liften. Här finns nya lägenheter för 2-4 personer, ett penthouse för 4-6 personer.

Avresa från Malmö Airport, 5 maj, 8 dagar, del i dubbelrum

Pris per person: från 11 590 kr

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel.

För bokning och information

Kontakta oss

 

Hotell Saltzburger Hof****+

 

Villa Orania****+