STS_alpresor_TOP

Vandringsresor till Alperna sommaren 2017

Boka en storslagen vandringsresa i Alperna i sommar. Upplev en oförglömlig semester med härliga vandringar med olika svårighetsgrad i oslagbar natur. Njut av närproducerad mat i gemytliga alphüttor och skön avkoppling i härlig miljö efter en dags vandring. Och sist men inte minst, upplev något av STS Alpresors fina hotell och en god middag på kvällarna. En bekvämare vandringsresa är svår att hitta!

 

Vandra i Bad Gastein, Österrike

Du garanteras en oförglömlig vandringsupp­levelse med allt från lugna promenader till mer avancerade högalpina vandringar i Alpernas största nationalpark, Hohe Tauern. Vandringarna leds alltid av STS Alpresors erfarna guider som ger en upplevelse utöver det vanliga. 

 

Vandra i Val Gardena, Italien

Gardena (1563 möh) ligger på Alpernas solsida i italienska Sydtyrolen, mitt i Dolomiterna (världsarv) som kanske är mest känt för sina dramatiska och vackra bergsmassiv och ett eldorado för alla vandringsälskare!
Utöver fantastisk vandring erbjuder Val Gardena fantastisk matkultur och viner som är kända långt utanför den egna regionen. Druvsorterna Gewürztraminer och Lagrein har sitt ursprung här.

 

För bokning och information

Kontakta oss

 


Helena Johansson, Lingmerths i Gislaved

Jag är precis hemkommen från en studieresa till Bad Gastein. Jag kan varmt rekommendera att åka till Bad Gastein och bo på något utav STS Alpresors trevliga hotell med förstklassig mat och mysig atmosfär! Alperna bjuder både på bra skidåkning på vintern och härlig vandring i fantastisk natur på våren och sommaren. För den som vill ta det lite lugnare finns även Thermal spa med både utom- och inomhus pooler. Bad Gastein har något som passar alla!