Nickes top

Nattrace i staden som aldrig sover

Ett unikt, två timmar långt och supertufft nattrace i en stad som aldrig sover. När mörkret lägger sig över Singapore vaknar staden på allvar – och då startar F1-festen.

Prisexempel:
Flyg T/R från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn med avresa 13/9 (ankomst Singapore 14/9) och hemresa och ankomst 18/9.
Fyra nätter (14-18/9) på 4**** hotell i Singapore i dubbelrum inklusive frukost och weekendbiljett.
 

Pris per person: från 11 995 SEK

Res med Nickes till Singapores Grand Prix den 15-17 september. Här får du alla ingredienser som krävs för göra din F1-resa till ett minne för livet. Detta unika nattlopp, det första genom tiderna av sitt slag, avgörs i skenet från hundratals strålkastare mitt i hjärtat av den inflytelserika handelsmetropolen. Sedan premiären för snart ett decennium sedan har Singapore etablerat sig som F1-säsongens kanske allra bästa live-upplevelse.

Samtliga läktare på arenan erbjuder god överskådlighet och Singapores Grand Prix har också, i konkurrens med loppet i Abu Dhabi, det mest påkostade kringarrangemanget på hela säsongen. Under F1-helgen uppträder artister i yppersta världsklass, och spelningarna ingår oftast i biljettpriset. Varje kväll står något nytt på agendan och räcker inte den till har Singapore som stad extremt mycket att erbjuda.

För att optimera dina möjligheter att få ut så mycket som möjligt av resan, bjuder motorsportexperten Mattias Perssons här på sina tre topptips till F1-helgen i Singapore:

1: Long Bar
Inget besök i Singapore är komplett utan en visit på anrika Raffles Hotel och dess klassiska Long Bar. Här har stadens signaturdrink Singapore Sling sitt ursprung, och naturligtvis ska en sådan avnjutas i originalmiljö. Raffles ligger bara några hundra meter från F1-banan.

2: Åk tunnelbana
Singapore må vara en polisiär stat, men det skadar inte den som sköter sig. Tvärt om gynnar det säkerheten och hygienen i allmänna utrymmen. Landet är en föregångare vad gäller logistik och lokaltrafik, och tunnelbanesystemet hör till de mest effektiva i världen. Bästa sättet att färdas på i Singapore; fräscht, snabbt och smidigt.

3: Under bar, underbar himmel
Du har kanske sett sändningarna från Singapore och noterat "den där båtbyggnaden” som då och då fladdrar förbi framför kameran. Byggnaden i fråga är fashionabla Marina Bay Sands Complex - och högst upp på taket ligger lika flådiga rooftop-baren CÉ LA VI. Utsikten, 200 meter upp i luften, är ingenting annat än spektakulär (särskilt efter mörkrets inbrott). Menyn är inte den billigaste, men kompenseras av fritt inträde och ett av stans absolut bästa häng. Har du tur träffar du dessutom på en och annan F1-profil.

Lockas du mer av något annat F1-lopp? Inga problem. Nickes erbjuder F1-resor till hela världen och deras utbud täcker givetvis alla race på Grand Prix-kalendern. En annan självklar höjdpunkt i kalendern är Italiens Grand Prix på Monza-banan den 1-3 september. Atmosfären på Autodromo Nazionale Monza är tät, banan är den snabbaste på kalendern med farter upp emot 370 km/h, och Italien på sensommarkanten ger en kuliss som inte många andra race kan mäta sig med.

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar.

För bokning och information

Kontakta oss