Apollo träningsresa Puls top2____

Yoga och pilates på semestern

På våra Apollo Mondo Family Resorts och Apollo Mondo Selected-hotell kan du njuta av härlig morgonyoga – en perfekt start på semesterdagen. Vi erbjuder även träningsveckor med fokus på pilates & garuda eller yoga. Följ med på en avkopplande resa som också förbättrar din styrka och smidighet!

Apollo Mondo Selected är utvalda hotell med hög standard och komfort för både par och familjer. Här finns bekväma faciliteter som lekrum och lekplats, pooler och en skön strand eller golfbana som hägrar runt hörnet. Alla barn deltar dessutom gratis i Polly & Mino Playtime. Det finns antingen barnsektion i poolen eller barnpool, som då alltid är uppvärmd. Varför inte låta barnen lära sig simma på semestern? Här finns simskolor med skandinavisktalande simlärare. På dessa hotell hittar du också kaffe- och juicebaren Mondo Coffee – en oas i oasen.

Alltid på Apollo Mondo Selected:

  • Hög kundnöjdhet
  • Underbart läge
  • Mondo Coffee
  • Lekrummet Pollynesien och lekplats
  • Polly & Mino Playtime och simskola
  • Morgonyoga fem dagar i veckan
  • Gratis gym och wifi

Prisexempel:

Atlantic Holiday Center****

Spanien › Kanarieöarna › Teneriffa › Callao Salvaje

Till totalrenoverade Atlantic Holiday Center på södra Teneriffa åker man för att koppla av och bara ha det bra. Läget bjuder på fantastiska vyer över Atlanten och La Gomera, och utsikten från poolområdet är något alldeles extra. På hotellet finns en saltvattenspool som är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Det finns också en liten, separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller. Handduksservice mot avgift. Sol-/takterrass med vackra vyer över Atlanten och ön La Gomera. Trädgård med palmer. 

Till stranden:50 meter
Till centrum: 100 meter
 

Avresa: 26 november, Kastrup/Köpenhamn,  del i dubbelrum

Pris per person: 5 448 kr

 

Santa Helena Beach****

Grekland › Kreta › Platanias
Det välkända lägenhetshotellet Santa Helena Beach i Platanias på Kreta har ett strandläge som slår det mesta. På hotellet finns en härlig restaurang med utsikt mot havet och ett härligt poolområde med gratis solstolar och parasoller. Gratis solstolar och parasoller på stranden. Barnen har en egen pool för bus och lek.Här väntar dessutom gott baristakaffe på Mondo Coffee, Polly & Mino Playtime, simskola och morgonyoga. Välkommen till ett av våra mest älskade Apollo Mondo Selected-hotell med hög komfort och faciliteter för både par och familjer.

Till stranden: 0 meter
Till centrum: 600 meter

Avresa: 14 april 2018, Landvetter, del i dubbelrum

Pris per person: 4 743 kr

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och tryckfel.

 

För bokning och information

Kontakta oss

 

 

Atlantic Holiday Center****

 

Santa Helena Beach****