AirToursWEEKEND_TOP2

Boka-tidigt-rabatt på 2018 års resor.

Boka-tidigt-rabatt poå 2018 års resor. Boka flyg och hotell och få 500 kr i rabatt per person

Rabatten gäller nybokningar när du bokar en resa med flyg och hotell med avresa under 2018. Boka senast 15 nov 2017.

 

Reseförslag:

Hilton Dubai Creek****+

Hilton Dubai Creek erbjuder boende i stora, rymliga och moderna rum. Från hotellets takterrass, där du badar i poolen eller slappar i poolbaren, har du en härlig utsikt över staden Dubai. Till sandstraden tar du dig med den kostnadsfria transport som hotellet erbjuder.

På 15:e våning på hotellets tak finns en pool varifrån du har magnifik utsikt över Dubai. Här på takterrassen finns naturligtvis även solstolar och en poolbar som serverar lättare rätter och svalkande drycker för den törstige.

Från hotellet anordnas med kostnadsfri transport till systerhotellet på Jumeirah Beach där du har tillgång till strandfaciliteter.

Pris per person: 6 843 kr

I priset ingår
Del i dubbelrum, queen superior
Flyg från Landvetter, 15 januari, 3 nätter


Steigenberger Am Kanzelamt, Berlin****+

Lyxigt boende i stadsdelen Mitte. Med utsikt mot parlamentet och floden Spree ligger detta förstklassiska hotell. Populär restaurang och bar samt ett större spa med ett rikt utbud av behandlingar. Rymligt gym med stora fönsterpartier. Alla typer av kommunikationer ligger ett par minuter bort vid Berlin Haubtbahnhof. Stilfullt och rymligt rum på 29 m² med dubbelsäng eller separata sängar och ljudisolerade fönster. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, minibar, wifi och säkerhetsbox. Kaffe- och te kokare.
2 min till närmaste tunnelbana, Berlin Haubtbahnhof.

Pris per person: 3 251 kr

I priset ingår
Del i dubbelrum
Flyg från Arlanda, 19 mars, 3 nätter

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar.

 

 

För bokning och information

Kontakta oss