LOTUS TOP Kvinna ansikte.JPG

1 000 kr rabatt på utvalda resor till Indien

Denna gång riktar vi blickarna mot Indien – landet som aldrig upphör att fascinera och begeistra oss.

Indien är landet som gett kontrastrikedomen ett ansikte. Här finner du en makalös blandning av lyxhotell, anrika palats och pittoreskt byliv. Moderna shoppingcenter på ena sida kvarteret och kor som promenerar fritt på gatorna på andra sidan. Här kan du njuta av exotisk djungel, palmklädda sandstränder och smaragdgröna bergslandskap. Varje möte, varje plats, blir till en upplevelse och ett äventyr.
Just nu kan du boka utvalda Indienresor med 1 000 kr rabatt per person!
 

Rabatten gäller resorna:

EXOTISKA INDIEN

KOCHI – MUNNAR – PERIYAR – KUMARAKOM – ALLEPPEY – VARKALA BEACH

På Lotus resa till södra Indien får du uppleva storslagna sevärdheter och minnesvärda möten, tillsammans med en svensktalande guide. De guidade gruppresorna bjuder på bästa möjliga förutsättningar för en prisvärd och upplevelserik resa. Små grupper, stora upplevelser och nya vänner!

Följ med till Indiens mest exotiska platser. Resan går till den södra delstaten Kerala, där vi möts av palmklädda sandstränder och ett grönt bergslandskap. Omgivna av djungel, gummiträdsplantager, te- och kryddodlingar färdas vi genom sydindisk landsbygd med pittoreskt byliv och tropisk natur. Vi får uppleva spännande djurliv i Periyars viltreservat och spendera en natt ombord på en husbåt på Keralas backwaters. Vår resa avslutas med några lata dagar vid Varkalas stränder.

HÖJDPUNKTER
Båttur i Periyars viltreservat med god chans att se vilda elefanter
Övernattning på risbåt på Keralas backwaters
Vandring i djungeln
Grönskande teplantager och kryddodlingar
Matlagningskurs
Sol och bad i Varkala

Prisexempel: Avresa från Köpenhamn 26 december 2017
från 28 950 kr per person

 

INDIENS PÄRLOR

DELHI - JAIPUR - RANTHAMBORE - AGRA

På vår resa till norra Indien får du uppleva storslagna sevärdheter och minnesvärda möten, tillsammans med en svensktalande guide. Våra guidade gruppresor bjuder på bästa möjliga förutsättningar för en prisvärd och upplevelserik resa. Små grupper, stora upplevelser och nya vänner!

På denna resa får du uppleva Indiens nästan overkliga blandning av överdådiga palats, exotiska djur, färgstarka människor och storslagen natur, tillsammans med en svensktalande guide. Resan inleds i Delhis myllrande gränder följt av basarer och hantverk i den rosa staden, Jaipur. Två av resans absoluta höjdpunkter är Taj Mahal och spännande tigersafaris i Ranthambore.

HÖJDPUNKTER
Cykelrikshatur i Old Delhi
Två tigersafaris i Ranthambore Nationalpark
Magiska Taj Mahal
Tågresa mellan Agra och Bharatpur
Exklusivt hembesök i Gurgaon

Prisexempel: Avresa 11/11 2017 & 17/2 2018, 11 dagar
från 18 950 kr per person
 

 

DRÖMMARNAS INDIEN

DELHI – JAIPUR – AGRA – VARANASI – MUMBAI

Upplev det bästa av Indien, sagornas land. Att se pilgrimerna bada i den heliga floden Ganges och beskåda det mytomspunna Taj Mahal, blir minnen för livet. Vi får också se fantastiskt hantverk i Jaipur, åka cykelriksha i Delhi samt Varanasi och äta lunch på ett legendariskt femstjärnigt hotell i Mumbai.
På vår resa till Indien får du uppleva storslagna sevärdheter och minnesvärda möten, tillsammans med en svensktalande guide. Våra guidade gruppresor bjuder på bästa möjliga förutsättningar för en prisvärd och upplevelserik resa. Små grupper, stora upplevelser och nya vänner!

HÖJDPUNKTER
Aarticeremonin och båttur på Ganges
Cykelrikshatur i Delhi och Varanasi
Matlagningskurs som tillval i Jaipur
Det sagolika Taj Mahal
Lunch på 5-stjärniga hotellet Taj Mahal Palace i Mumbai

Prisexempel: Avresa 21/11, 13 dagar
från 26 950 kr per person

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar

 

För bokning och information

Kontakta oss