top 2 LOTUS TRAVEL

Möt våren i Kina

I Kina finns något för alla smaker – magnifika kulturskatter, storslagen natur, pulserande metropoler, pittoreska byar och flera av världshistoriens mäktigaste byggnadsverk.

 

LOTUS TRAVELS rundresor till Kina får du uppleva storslagna sevärdheter och minnesvärda möten, tillsammans med en svensktalande guide. Lotus Travels guidade gruppresor bjuder på bästa möjliga förutsättningar för en prisvärd och upplevelserik resa. Små grupper, stora upplevelser och nya vänner!

 
 

KLASSISKA KINA

 
Följ med på en resa från norr till söder i kontrasternas tecken. Du får uppleva Kinas mest berömda och storslagna sevärdheter. I Peking ser vi Förbjudna staden och Kinesiska muren i kombination med modern arkitektur. Xian bjuder på en rik historia och den storslagna Terrakottaarmén, medan Guilin och Yangshuo visar oss södra Kinas vackra sockertoppsberg och smaragdgröna risfält.

Avresa: 26/4 2018, 12 dagar.


Pris: fr. 19 700 kr.

 

 

LÅNGWEEKEND PEKING

Besök Peking under en långweekend. En flygresa på drygt åtta timmar tar dig till en av världens häftigaste städer. Här kan man uppleva fantastisk shopping, magnifika kejsarpalats och världshistoriens mäktigaste byggnadsverk. Mellan upplevelserna smälter du intrycken på ett fyrstjärnigt, centralt beläget hotell. I grundpriset ingår flyg, hotell, frukostbuffé och transfer. Du kan även välja att köpa till något av våra guidade tillvalspaket där du besöker Kinesiska muren och Pekings mest kända sevärdheter.

Avresa 26/4 2018, 5 dagar.


Pris: fr. 6 850 kr.

 

 

STORA KINA

Se Kinas största sevärdheter. Vi får se Kinesiska muren och Förbjudna staden i Peking, vattenstäderna Suzhou och Tongli och uppleva storstadspuls i Shanghai. Vi gör en rofylld kryssning på Lifloden bland sockertoppsberg och vattenfall till mysiga Yangshuo. I Xian ser vi den berömda Terrakottaarmén. I resan ingår också ett exklusivt besök hemma hos en av Lotus Travels medarbetare i Peking. Vissa avgångar är 17 dagar, då ingår en extra programfri dag i Shanghai och en i Yangshuo.

Avresa: 13/4, 8/5 2018, 17/15 dagar.


Pris: fr. 25 200 kr.

 

 

KEJSERLIGA KINA

Upplev de spännande kontrasterna mellan det historiska Kina och en av Asiens mest moderna huvudstäder. Du får besöka två av världens mest berömda sevärdheter, Kinesiska muren och den otroliga Terrakottaarmén, tillsammans med en svensktalande guide. Men du får också uppleva ett modernt land med futuristisk arkitektur, nyfikna människor, härliga restauranger med mat från världens alla hörn och inte minst, fantastisk shopping. 

Avresa 13/4 2018, 10 dagar. 


Pris: fr. 16 500 kr.

 

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och felskrivningar.

 
 
 
 

 

För bokning och information

Kontakta oss