Safari-vid-Maraflodens-strand

Safari vid Maraflodens strand

Med Jambo Tours får du en Safari som innehåller det där lilla extra. Du bor på en lyxcamp, njuter av den storslagna naturen, de fantastiska mångfalden av njuter, och avslutar dina dagar med att slappa vid Indiska oceanen.

Det lilla safariflyget tar dig från Nairobi över Kenyas enorma vidder till Masai Mara, landets ståtligaste naturreservat. Där väntar Mara Rianta Luxury Camp med stora och vackert inredda tält i undersköna omgivningar alldeles vid Maraflodens strand.

Från och med nu blir det safariupplevelser på löpande band. Här finns alla av Afrikas mest praktfulla djur, inklusive ”the big five” och stora upplevelser väntar under safariturerna. Att dessutom floden, som lockar till sig törstiga djur, rinner strax utanför tältduken gör även tiden på campen till en speciell upplevelse.

Efter fyra fullmatade dagar tar vi flyget till Zanzibar för att njuta av ännu ett härligt boende och öns inbjudande stränder. Mara Rianta Luxury Camp är den perfekta basen för ett riktigt safariäventyr. Lodgens tjugo lyxiga och rymliga safaritält ligger utspridda längs med Marafloden i Mara North Conservancy.

Varje dag, tidig morgon och sen eftermiddag, bär det av ut på savannen för att spana efter lejon, giraff, elefant och leopard. Efter några dagar fullpackade av upplevelser kliver vi på safariflyget mot Nairobi för att sedan flyga vidare till Zanzibar och öns vita sandstränder.

Indikationspris

33 000 sek/person (inklusive flygskatter och bränsletillägg)

Detta ingår i priset

  • 3 nätter på Neptune Mara Rianta Luxury Camp i lyxiga safaritält.
  • 7 nätter på Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa i deluxe garden-rum.
  • All inclusive.
  • Flyg från Skandinavien i ekonomiklass
  • Safariflyg Nairobi-Masai Mara och Masai Mara-Mombasa.
  • Safarier i fyrhjulsdriven, öppen jeep
  • Parkavgifter till Mara North Conservancy
  • Engelsktalande safariguide

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar.

För bokning och information

Kontakta oss