Swansons top

Sänkta priser på utvalda rundresor med Swanson´s

Inför 2018 har Swanson´s utvecklat flera rundresor. Flera rundresor har därav blivit bättre, men framför allt billigare. Utforska USA på egen hand eller följ med Swanson´s kunniga svensktalande färdledning.


Reseförslag

Rundresa New York -  Sänkt pris upp till ca 3000 kronor.
Swanson’s erbjuder ett komplett veckoprogram för er som verkligen vill uppleva New York på riktigt. Tillsammans med kvalificerade svenska guider erbjuds en fullspäckad vecka med både Manhattan och omgivande stadsdelar. I programmet ingår fyra gemensamma luncher och en middag. Det blir även tid till egna strövtåg. Reslängd 9 dagar.
Pris per person, från 21 750 kronor
Har du rest med Swanson´s tidigare får du 700 kronor i rabatt.

 

California Dreaming - Sänkt pris 5000-6000 kronor
Detta är en rundresa som verkligen gör skäl för namnet. Drömmen om Kalifornien har funnits i århundraden och nu får du förverkliga den. Resan erbjuder ett omfattande program men härliga upplevelser med kunnig svensk färdledning. Resan börjar i Kaliforniens och Amerikas populäraste stad, San Francisco. Här finns Golden Gate, Fisherman´s Wharf, kabelspårvagnar och Alcatraz. Monterey är en charmig stad och här finns också 17 Mile Drive. Sedan väntar Kaliforniens berömda och dramatiska kustväg. Vi besöker Hearst Castle och Morro Bay innan vi kommer till Los Angeles där vi bor i Hollywood. Resan avslutas med ett par dagar i Las Vegas. Hotellstandarden är bra mellanklass. Reslängd 16 eller 17 dagar.
Pris per person, från 24 950 kronor
Har du rest med Swanson´s tidigare får du 700 kronor i rabatt.

 

Amerika Populär - Sänkt pris upp till 5000 kronor
Den perfekta rundresan för dig som vill kombinera en guidad rundresa med avkoppling. En resa som funnits med i Swanson´s utbud i 30 år. På 13 dagar får du uppleva intressanta storstäder i nordöst, underhållande attraktioner i Orlando och härliga baddagar i södra Florida. 
Först svingar vi oss över Atlanten med SAS till New York. Omfattande sightseeing och sedan buss till den vackra amerikanska huvudstaden Washington DC. Här ser vi de flesta sevärdheterna innan soldränkta Florida tar vid. 
Orlando med Disney World, , SeaWorld och mycket annat. Via Kennedy Space Center tar vi oss till badparadiset Miami Beach där resan avslutas med avkopplingsdagar. Amerika Populär kombinerar på ett utmärkt sätt rundresa med baddagar och avkoppling. Ett mycket prisvärt alternativ som dessutom kan förlängas i Florida eller Västindien. 
Reslängd 13 dagar.
Pris per person, från 25 950 kronor*
Har du rest med Swanson´s tidigare får du 700 kronor i rabatt.

 

1000 kronor ytterligare i rabatt på rundresor, utvalda datum

Utöver sänkta priser på flera rundresor erbjuder Swansons 1000 kronor i rabatt på utvalda resor bokade under perioden 17/8 - 1/10. (avser vuxen person)

California Dreaming 25/3

Rundresa i New York 29/3

Amerika Populär 29/3

 

 

För bokning och information

Kontakta oss