ölvemarks andalusien collage

Solkustens sevärdheter och ljuva klimat med Ölvemarks!

Solkustens sevärdheter och ljuva klimat. I Andalusien kommer värmen tidigt om våren och dröjer sig kvar länge om hösten! På denna resa tränger vi under skinnet på Spaniens mest fascinerande region, belägen där Atlanten möter Medelhavet och Europa nuddar vid Nordafrika. Låt dig ryckas med!

Följ med Ölvemarks på långsemester, 15 dagar, till vackra Andalusien. 

Andalusien är en region i södra Spanien och är den mest befolkade och näst största av Spaniens sjutton autonoma regioner. Regionen var en gång Spaniens fattigaste region men är nu några av de populäraste resmålen i Europa. Detta tack vare dess sandstränder, vackra natur, spektakulära bergskedjor, fantastiska monument och temperamentsfulla människor som lever livet fullt ut och är välkända för sitt välmående, värme och gästfrihet. Andalusiens huvudstad är Sevilla. 

Prisexempel:

Pris per person: 10 995 kr
 

Avresa 3/3 -18 från Landvetter, del i dubbelrum.

Ingår i priset:

  • Flyg Landvetter-Malaga t/r
  • Transfer flygplats-hotell t/r
  • 14 övernattningar i dubbelrum på Hotel Royal Al-Andalus****, Torremolinos (beläget i ett lungt område med närhet både till centrum och stranden)
  • 14 middagar
  • 14 frukostar
  • Reseledarservice
     

Program:

DAG 1
LÖRDAG: KÖPENHAMN/STOCKHOLM/GÖTEBORG – MALAGA – TORREMOLINOS
Flyget anländer till Malagas flygplats och Ölvemarks resenärer hälsas välkomna av Ölvemarks reseledare. Transferbussen kör sedan smidigt till den klassiska semesterorten Torremolinos strax söder om Malaga och populära Hotel Royal Al-Andalus som blir vistelsens hem de kommande veckorna.

DAG 2-14
SÖNDAG TILL FREDAG: ANDALUSIEN
Två härliga veckor väntar för avkoppling och och möjlighet att lära känna den här delen av södra Spanien lite bättre. Andalusien tillhör både de största och mest befolkade regionerna i Spanien och kanske har det trivsamma klimatet bidragit till att människor gärna bosätter sig här och har så gjort under långa tider. Närheten till havet och det ofta närvarande solskenet, ungefär 300 soldagar per år, ligger bakom det välkända smeknamnet på kuststräckan, Costa del Sol. Förutom det vänliga klimatet väntar spännande och trevliga utflykter, som kan bokas i förväg, för den som vill vidga sina vyer. Storstaden Sevilla, historiska Granada och unika Gibraltar är några av platserna som ges tillfälle att besöka. Sol, äventyr och avkoppling. De bästa ingredienserna för en lyckad semesterresa!

DAG 15
LÖRDAG: TORREMOLINOS – MALAGA – KÖPENHAMN/STOCKHOLM/GÖTEBORG
Efter en mängd färgstarka upplevelser har det blivit dags att säga adjö till Andalusien. Flyg tillbaka till Skandinavien 

 

Ölvemarks erbjuder även utflykter utöver ovan program.

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar.

För bokning och information

Kontakta oss