collage usa swansons

Swanson´s rundresor

Swanson´s specialité är rundresor och erbjuder ett mycket omfattande utbud till USA, Kanada och Sydamerika. Välkomponerade resrutter, kvalificerade färdledare och på de flesta orterna utmärkt hotellstandard ger er upplevelser av högsta klass.

Få en bättre helhetsbild. Allt är klart, du behöver aldrig fundera på var du ska bo, inte fundera på hur man tar sig till och från flygplatserna, om det finns sevärdheter etc. Allt är klart men ändå, och kanske just därför, finns det tid och möjlighet att själv utforska vidare.

På rundresorna finns svensk färdledning som naturlivgtvis behärskar språket och som vet vilka sevärdheter som finns. På sightseeingturerna, som ingår, får du uppleva mycket. Det finns också mycket man kan uppleva på egen hand.
Viktigt är dock att resenären själv bestämmer hur mycket gruppresa det ska bli. Man behöver inte följa med på alla sightseeingturerna och alla extra arrangemang, utan man kan inom ramen för transporterna själv utnyttja sin tid. Men arrangemangen och assistansen finns där.

Exempel på rundresor:

Amerika Special
I både New York och Washington DC gör vi omfattande sightseeingturer. Flyg till Arizona där vi stannar till ett par dagar i Phoenix. Här tar vår intressanta bussresa vid. Kargt ökenlandskap övergår i dramatiskt bergslandskap med Grand Canyon som huvudmål. Vidare via Hoover Dam till nöjesstaden Las Vegas. Los Angeles har mycket att erbjuda, Santa Monica, Hollywood, Beverly Hills m.m. Resan avslutas i populära San Francisco.

Reslängd 16 dagar. Avresor 2017: 16/11, 21/12.
 

Kust till Kust
Vår största rundresa. Vi tar oss från kust till kust och får uppleva Amerikas populäraste städer, men också en hel del av Amerikas underbara natur. En spännande busstur i Arizona och Utah står för detta. Vi hinner även med några avkopplingsdagar vid Stilla Havet.

20 dagar. Avresor 2017: 4/5, 8/6, 6/7, 7/9, 21/9, 5/10, 26/10.
 

Svenskbygderna
En omfattande bussresa i Östra Amerika. Vi besöker storstäder som New York, Washington DC och Chicago, historiska Gettysburg, berömda Niagarafallen, och förstås svenskområdena med Bishop Hill, Minneapolis, Rockford, Stillwater, Lindstrom, m.fl. orter.

Reslängd 15 dagar. Avresa 2017: 14/9.
 

Sydamerika Populär
Resan börjar i Buenos Aires, en av världens mest underskattade städer. Många sevärdheter, promenadvänlig, utmärkt shopping, fantastiskt restaurang- och kaféliv. Staden har lyckats kombinera en europeisk känsla med en exotisk atmosfär. Intressanta utflykter till Pampas och till Uruguay. Iguassu Falls är ett av världens mest berömda vattenfall och är oerhört mäktigt. Rio de Janeiro är nog ett av de mest välklingande geografiska namnen. Staden har mängder av sevärdheter, Sockertoppen, Jesusstatyn och de namnkunniga stränderna, Copacabana, Ipanema och Leblon.

Reslängd 11 dagar.
 

Stora musikresan
Detta är resan för er som älskar musik. Jazz, rock'n'roll, blues, boogie woogie, soul, country och gospel berörs. Som resenär får du personligen träffa celebriteter, inte sällan världsberömda. Artisterna varierar från resa till resa. Färdledaren är ett levande lexikon, speciellt när det gäller musik, och ni kommer att få en fullmatad resa med mängder av upplevelser och många överraskningar. Vi besöker de tre städerna som betytt mest i utvecklingen av amerikansk rock och countrymusik. Resan börjar i New Orleans,vidare mot Memphis samt Nashville.

Reslängd 11 dagar.

 

Låt dig inspireras av Swanson´s nya resekatalog.
Välkommen in till oss på Lingmerths och hämta ditt exemplar!

För bokning och information

Kontakta oss