TourPacifik TOP 2

Exklusivt resort på romantiska Fiji med Tour Pacific

En resa till Fiji ger dig en underbar upplevelse av många olika slag. Inte nog med landets vackra skärgård är en sinnebild av ett tropiskt paradis. Här på Fiji är mötet med de fantastiska och glada folket en stark upplevelse i sig. På Fiji får du både ett perfekt azurblått hav, ett Robinsonliv och en Söderhavskultur som ger dig ett bestående reseintryck för livet. I detta reseförslag har vi på Tour Pacific tagit fram en resa där du upplever både Mamanuca Islands och Yasawa Islands

Förutom huvudön Viti Levu kommer du på denna resan till Malolo Island Resort som erbjuder en mängd aktiviteter och upplevelser. För romantikerna kanske en strandnära middag kan locka. Eller kanske bara hänga i en av de många dubbla hängmattorna och insupa en sensationell utsikt över havet. Efter en vecka i Mamanucas är det dags för Yasawaöarna och ön Nanuya Lai Lai Island. Nanuya Island Resort är ett prisvärt och intimt alternativ för dig som sätter en genuin och orörd miljö framför ett exklusivt boende med stort serviceutbud. Med endast 17 bungalows skapas här en personlig känsla.

Dags för dig att snart börja vänja dig med möten av stora leenden och hälsningsfrasen - ”Bula”. Bättre förutsättningar för en drömsemester i paradiset är svårt att finna. 

 

Prisexempel

Reseperiod: 2019.01.05 - 2019.03.10 (17 dagar)

Pris per person, från 37 900 kr

 

 

 

 

 

Vi reserverar oss för valutaförändringar efter leverantörens publicerade datum 22 nov 2017.

För bokning och information

Kontakta oss