Hotell & boende

GTA Travel 

GTA har hjälpt reseindustrin i mer än fyrtio år med boende över hela världen. Målgruppen är återförsäljare som ex. Lingmerths Resebyrå, och genom eget bokningsverktyg förser GTA reseindustrin med över 44 000 boenden till 14 000 destinationer i mer än 185 länder..

Sembo 

Här finner du bra boende för semestern. Här kan du besöka alla våra hotell, hus och lägenheter och boka ditt eget boende.

First Hotels 

First Hotels är en av Skandinaviens största hotellkedjor med 54 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Besök oss och du finner hotell med hög standard och god service. Kort sagt, ett välbefinnande som inte står ert eget hem långt efter. Your second home is First!

Scandic Hotels

Ta en paus i vardagen. Besök oss Nordens ledande hotellkedja under några dagar. Sov ut på morgonen, prata över en god middag, roa dig med det du har längtat efter länge. Ta med vänner och familj. Vi har plats för alla och något för varje intresse.

Nordic Choice Hotels

Med fem varumärken som passar var och en, vill vi ge er guldkant på tillvaron. Personlig omtanke och engagemang, hög service och stort utbud ger er valfrihet och tillgänlighet. Choice Hotels - ditt första val!

Best Western

Världens största hotellkedja, med över 4200 hotell i 82 länder av fristående privatägda hotell. Alla är de unika i något avseende. Några för sin historia och charm, andra för sitt fantastiska läge. I händelsernas centrum över hela Sverige. 

Elit Hotels

Elite Hotels erbjuder klassiska hotell som är centralt belägna i viktiga svenska städer från Luleå i norr till Malmö i söder. Att bo på Elite Hotels är något annat än att bara ta in på hotell. Vi vill ge dig en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd.