Hyrbil

Lingmerths samarbetar med ett flertal av de största biluthyrarna i Sverige och världen. Det garanterar säkra och miljövänliga fordon som uppfyller kundernas alla krav.”

Avis 

Avis har funnits i Sverige sedan 1966 och har idag 120 kontor med personlig service på ett 90-tal orter runtom i landet. Bilarna i Sverige är alltid av senaste årsmodeller, miljöklassade och utrustade med ABS-bromsar och airbag. Rökfria bilar erbjuds både i Sverige och i många länder i övriga världen.

Europcar 

Det är viktigt för dig som kund att allt fungerar varje gång du hyr bil. Det ska gå snabbt och smidigt, från bokning till betalning. Europcar ser till att du når ditt resmål och hjälper dig dygnet runt om det behövs. Airbags och bältessträckare i alla personbilar erbjuder dig som förare en hög säkerhetsnivå.

Hertz 

Sedan 1960 har bolaget funnits i Sverige och erbjuda i dagsläget biluthyrning från över 220 kontor på drygt 125 orter runt om i landet. Förutom personbilar erbjuder Hertz även transportfordon såsom skåpbilar, minibussar och släpvagnar.

Holiday Drive

Erbjuder attraktiva priser, generösa all inclusive-paket med bästa möjliga skydd och bra service. En problemfri uthyrning för dig som kund.