Kryssningsresor

Med ett stort och brett utbud av arrangörer av kryssningar, färjor och andra båttransporter, tillgodoser vi alla behov av båtresor, vare sig det handlar om resor utmed svensk kust eller kryssningar i andra delar av världen.

WonderCruises

Det finns en anledning till att kryssningar på kort tid blivit otroligt populärt. Du färdas bekvämt och behöver inte packa om väskan ­– din flytande resort följer med på resan! Hos WonderCruises finns alla kryssningar på samma ställe. 

MSC Cruises 

Kryssningar i karibien, nordamerika, nordeuropa, sydamerika, Abu Dabi och ledande rederi av kryssningar i Medelhavet, med den modernaste flotta i världen. Raffinerad stil och välkomnande i klassisk Italiensk anda.

Royal Caribbean Cruiseline 

KRCCL är världens största kryssningsrederi med kryssningar i Alaska, Nordamerika, Sydamerika, Nordeuropa, Medelhavet, Mellanösterna, Asien och Australien/Nya Zeeland. Rederiet har sju kryssningklasser, från 2500 i Sovereign-klassen til 5 500 i Oasis-klassen. Underhållning i världsklass, superb mat och stort utbud av aktiviteter för alla åldrar.

Hurtigruten

Världens vackraste sjöresa - året om! Dagliga avgångar från Bergen hela vägen upp till Kirkenes. upplevelser och naturscenerier som vederkvicker både kropp och själ. Njut av friheten, stillheten och naturens skönhet.

Stena Line

Ett av världens största färjerederier, med dagliga kryssningar från Sverige till Danmark, Tyskland & Polen. Ett litet avbrott och ett stort äventyr.

Tallink Silja Line

När resan blir till rent nöje, en upplevelse för kropp och själ. Njut dig fram i livet, res med Silja Line till Finland och Åland, Tallink till Riga, Tallinn eller Helsingfors. Här finns också Östersjöns modernaste kryssningsfärja.

Birka Cruises

Det finns bara ett paradis på Östersjön - Birka Paradise. Kärnverksamhet är att bedriva 22-timmarskryssningar från Stockholm via Mariehamn, sju dagar i veckan, med passagerarfartyget Birka Paradise. Dessuotm genomförs sommartid ett stort antal  weekendkryssningar 

Scandlines

Scandlines gör din överfart så bekväm som möjligt. Allt är förberett för en härlig semesterupplevelse vare sig du väljer Danmark eller Tyskland. Scandlines - en naturlig resväg.

Viking Line

Vi ger dig Östersjöns hetaste dansgolv, de bästa banden, shower, god mat, barer, kasino, tax free och en härlig spa-avdelning.
Varje dag finns något för alla. 

Finnlines

Finnlines PLC är ett av de ledande rederierna av passagerartrafik i Nordeuropa. Bolagets sjötransporter är koncentrerade i Östersjön och Nordsjön. I Östersjön är det ro-pax fartyg som transporterar Finnlines passagerare. Finnlines driver trafik på sträckorna Åbo-Stockholm, Malmö-Travemünde, Helsingfors-Travemünde och St Petersburg-Travemünde.

St. Peter Line

Klassiska kryssningar från Stockholm till Helsingfors, Tallinn och St Petersburg. Upplev Ryssland näst största stad St Petersburg - världens nordligaste miljonstad som är full av magnifika sevärdheter som överträffar varandra i prakt.   

Latitude Travel

Resor bortom alfartsvägen. Upptäck historia och kulturen i österled, fantastiska flodkryssningar, upplevelserika weekendpaket och mycket mer, alltid med personligt engagemang och service.