Långresor

Intresset för resor lite längre bort har ökat under de senaste åren, och idag samarbetar Lingmerths med arrangörer som genomför resor över hela jorden. Här presenterar vi ett stort utbud av Lingmerths samarbetspartner med olika specialiteter och inriktningar. 

Lotus Travel

Lotus Travel har sedan starten 1991 samlat erfarenheter om det bästa Asien har att erbjuda. Med gedigen kunskap om regionen skapar Lotus Travel unika reseupplevelser av högsta kvalitet, oavsett om du vill åka på en av deras populära katalogresor, särskilda temaresor, företagsresor eller en helt skräddarsydd resa efter just dina önskemål.

Jambo Tours

För resor lite längre bort. Rundresor, paketresor och utflykter till destinationer i Afrika, Asien, Sydamerika och Oseanien. Även solresor till Egypten varje torsdag från Arlanda.

Swanson´s

Swanson's är ett företag som specialiserat sig på resor till i första hand Nordamerika.  Företaget är idag störst i Skandinavien på rundresor och släktresor till Amerika, med en marknadsandel på mer än 75%. En resa med Swanson's  innebär en resa med kvalitét, med målsättning att vara bäst på de resmål som de erbjuder.

Tour Pacific 

Tour Pacific är Sveriges ledande arrangör av resor till exotiska paradis i världen. I 20 år har Tour Pacific varit bäst i Sverige på resor till Australien, Nya Zeeland och Söderhavet. Övriga resmål inkluderar bl a Maldiverna, Mauritius, Seychellerna och Bali.

Islandia resor

Islandia resor är Sveriges äldsta arrangör av resor till ö-riket Island. Alla som jobbar på Islandia talar isländska, men självklart också flytande svenska. Flera av dem är från Island och kan landets sedvänjor, kultur och historia. Dessutom resor till såväl Färöarna, Grönland som USA och Canad, dessutom härliga kryssningspaket.

Latitude Travel

Resor bortom alfartsvägen. Upptäck historia och kulturen i österled, fantastiska flodkryssningar, upplevelserika weekendpaket och mycket mer, alltid med personligt engagemang och service.