TOP2_Lübeck_Rolfs F&B

Lübeck - shopping och historia med Rolfs Flyg & Buss

Res med Rolfs Flyg & Buss och njut av Lübeck under tre dagar.

I hansestaden Lübeck finns mycket att uppleva. Den historiska stadskärnan är upptagen på Unescos världsarvslista och omges av floden Trave. Här finns intressanta kyrkor, vackra medeltida hus och världsberömd marsipan.

 

Dag 1. Hemorten – Lübeck 

Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Därefter tar vi färjan Rödby–Puttgarden. Överfarten tar 45 minuter och det finns möjlighet att äta lunch ombord. I Tyskland fortsätter vi till Lübeck och vårt hotell Holiday Inn. Hotellet håller hög standard och ligger på promenadavstånd från centrum.

Dag 2. Lübeck 
Frukostbuffé. Under förmiddagen gör vi en två timmars rundtur med lokalguide. Rundturen kostar 5 euro. Efter guidningen finns det tid för att utforska staden på egen hand. Lübeck är en storstad med över 200 000 invånare. Stadskärnan är vacker och intressant med museer, medeltida hus och moderna butiker. Vi rekommenderar att man ser staden från vattnet. Det finns flera kanalbåtar som gör turer på de olika vattenvägarna. Som avslutning i marsipanstaden rekommenderar vi ett besök på det världsberömda kaféet Niederegger.

Dag 3. Lübeck – Hemorten 
Frukost och avresa till Puttgarden. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vi beräknar vara i Malmö 16.15, Göteborg 20.30 och Stockholm 21.45.

Pris per person: Från 2 075 kr

Ingår i priset:

  • Buss t/r
  • 2 övernattningar i dubbelrum
  • 2 frukostar

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar, slutförsäljning samt felskrivning.

För bokning och information

Kontakta oss