TourPasific TOP2 maldiverna en bild

Lyxig all-inclusive på Atmosphere Kanifushi - 40% rabatt

Sugen på att resa bort i höst och vinter? Då har vi den bästa dealen till paradiset för dig. Maldiverna - Atmosphere Kanifushi med Tour Pacific!

På lyxiga Atmosphere Kanifushi 4,5* njuter du av ljuvliga paradisstränder och lyxig premium all-inclusive. När du bokar minst 7 nätter får du 2 nätter gratis - boka 30 dagar innan avresa och få ytterligare 10 % rabatt på boendet!

Pris per person, fr 32 800 kr 

9 dagar

I priset ingår:

  • Flyg med i ekonomiklass från Stockholm eller Köpenhamn (mot tillägg)
  • Flygskatter och bränsletillägg
  • 7 nätter i del i Sunset Beach Villa på Atmosphere Kanifushi inklusive Platinum Plus (all inclusive), skatter och serviceavgifter. Här ligger en garanterad uppgradering till Sunset Junior Suite med reservation för fullbokning. 
  • Transfer med sjöflygplan till och från resorten

Hotellet har 5 restauranger och 2 poolbarer. The Spice serverar en autentisk buffé med internationella rätter och matlagningsstationer, och Just Veg är den första helt vegetariska restaurangen på Maldiverna.  På The Sunset serveras à la carte-rätter och teppanyaki-grillrätter. Värt att nämna är att Just veg har fått en utmärkelse som Maldivernas allra bästa restaurang, alla kategorier!

Kanifushi erbjuder en unik exklusiv premium all inclusive plan som kallas -  Platinum Plus.
Platinum Plus höjer den vanliga ”all inclusiven” till en ny nivå, se nedan vad som ingår:

  • fina bufféer
  • läcker internationell mat
  • ett urval av premium-varumärken av alkohol
  • stor samling av viner från hela världen
  • obegränsat antal exotiska drinkar

Här finns ett stort utbud av aktiviteter, utflykter och äventyr som gör din vistelse till en rolig och bekymmersfri semesterupplevelse! Här kan du åka på snorklingsturer både för- och eftermiddag, upptäck nya snorkelställen var gång, detta ingår i priset.

Hotellet har även ett fullt utrustat gym och tennisbana.

 

Ta med barnen? De äter och bor gratis och på Seaplane transfer har barn upp till 11,99 år 50% i rabatt. 0 - 1,99 år: gratis t/r, 2 - 14,99 år: 2 800 kr t/r, 15 år och uppåt: 5 300 kr t/r

 

Villkor
Samtliga priser är frånpriser och gäller per person vid del i dubbelrum. Ev avbeställningsskydd och reseförsäkring tillkommer. Högsäsongstillägg kan förekomma. Vi reserverar oss mot ev flygändringar, nya flyg- och/eller hotellpriser i samband med ändrade valutakurser, förändrade skatter samt allmänna avgifter. Valutaförändringar kan ske fram till slutbetalning.

 

För bokning och information

Kontakta oss