TOP 2 MSC Kryssa i sommar utan pris

Nu är det dags att planera in kryssningarna för sommaren 2019!

Nu är det dags att planera in kryssningarna för sommaren 2019!

 

 

MSCs nya katalog är snart i butik med fler nya rutter och intressanta nyheter. Detta vill MSC fira genom att ge 10% på utvalda fartyg på sommarens kryssningar.
Kampanjen för sommaren 2019 gäller bokningar gjorda mellan 1-30/9 och ger 10% rabatt i ordinarie bädd på fartygen nedan.

 

Medelhavet
En stor nyhet nästa sommar är att MSC erbjuder påstigning i Palma de Mallorca! Kryssa varje måndag från Palma med MSC Fantasia vidare till bl.a. Ibiza, Ajaccio på Korsika och Livorno i Toscana. MSC Seaview, som invigdes i juni i år, fortsätter att kryssa i Medelhavet även nästa sommar på en fin rutt till bl.a. Cannes vid Franska Rivieran och italienska La Spezia med de vackra byarna i Cinque Terre. Dessutom görs stopp på både Korsika och Mallorca. Kampanjen på 10% rabatyty gäller även på MSC Musica och MSC Magnifica som kryssar från Venedig till flera grekiska öar i östra Medelhavet.

Pris per person, fr 4 049 kr

PDF >>

 

Antillerna/Karibien
MSC Armonia och MSC Seaside fortsätter att kryssa från Miami även under sommaren 2019. MSC Seaside bjuder på två olika rutter i Karibien till flera härliga öar.
De som är intresserade av att se Kuba bör dock inte missa kryssningen med MSC Armonia där två utflykter i Havanna ingår i kryssningens pris!

Pris per person, fr 5 309 kr

PDF >>

 

Norra Europa
Kryssningarna i Norra Europa är omåttligt populära och bokas snabbt upp. Tänk dig att stå ute på däck medan fartyget sakta tar sig fram i någon av Norges vackra fjordar omgiven av branta fjällsidor och höga vattenfall. Lika mäktigt som att se alla pampiga palats och vackra konstverk i St Petersburg. Under sommaren gör både MSC Meraviglia och MSC Poesia 7-nätterskryssningar från Köpenhamn. Välj antingen en kryssning längs Norges kust eller till Östersjöns städer, eller varför inte båda?

Pris per person, fr 5 939 kr

PDF >>>

 

 

 

För bokning och information

Kontakta oss