TUI Mallorca TOP2-

Ta med familjen till Mallorca — spara tusenlappar

Starta sommaren på Mallorca.


Mallorca är en stor familjefavorit och det är lätt att förstå varför. Breda stränder, solsäkert klimat och mycket att se och göra.

Just nu har TUI rabatt på resor till bland annat sitt familjehotell TUI Family Life Alcudia Pins. Hotellet ligger direkt vid den vita Playa de Muro-stranden i ett lugnt och barnvänligt område. Det finns aktiviteter för alla barn upp till 15 år som simskola, Bamseklubb, shower, kvällsparty och mycket mer. För vuxna finns gym och träningspass i samarbete med Les Mills.

Lägg till All Inclusive och gå direkt till dukat bord utan att tänka på notan.
 

Prisexempel:

 

Blue Star Ses Fotges****

Avresa från Göteborg/Landvetter, 1 vecka, del i dubbelrum

Blue Star Ses Fotges ligger mitt på den långa Alcudiastranden. Här anordnas aktiviteter för alla och förutom pool finns även en vin- och kaffebar. De största lägenheterna tar sex personer och du kan boka utsikt mot poolen, trädgården eller Alcudiabuktens turkosa vatten. All Inclusive finns att boka som tillval.

Pris per person: från 4 848 kr

 

TUI Family Life Alcudia Pins****

Avresa från Jönköping, 1 vecka, del i dubbelrum

Familjehotell i Alcudia – direkt vid stranden
TUI Family Life Alcudia Pins ligger direkt vid den vita Playa de Muro-stranden i ett lugnt och barnvänligt område på Mallorca. Stranden är bred, långgrund och milslång. Strandkit med två solsängar och ett parasoll finns att förboka redan hemifrån.

Pris per person: från 5 798 kr

 

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar.

För bokning och information

Kontakta oss

TUI Family Life Alcudia Pins****


Blue Star Ses Fotges****