TUI TOP 2

Upp till 4 000 kr i rabatt till favoriten Kanarieöarna

En resa till Spanien ger dig livets goda i latinoversion. Inte bara sol, värme och stränder utan dessutom tapas, nattklubbar, golfbanor, designbutiker, gröna berg och sevärdheter från riddarborgar till konstmuseer.

 

Prisexempel:

Spanien - Gran Canaria - Maspalomas

Blue Star Maspalomas Resort by Dunas****

Ett bra val för den stora familjen.
Blue Star Maspalomas Resort by Dunas passar både par och stora familjer. Läget är bra i Maspalomas med promenadavstånd till sanddynerna, golfbanan, shopping och nöjesparken Holiday World. Hotellet har både lägenheter och sviter, som ligger i bungalows i varsin del av området. I den stora trädgården ligger bungalowerna med fyra lägenheter i varje. Här finns inte mindre än sex pooler, barnpooler och poolbarer. Två av poolerna är uppvärmda under en del av vintern.

Avresa: 29 nov, Malmö Sturup Airport, 8 dagar, del i dubbelrum

Pris per person: 4 758 kr

 

Spanien - Teneriffa - Playa de las Americas

Blue Star Gran Oasis Resort****

Mysiga pooler precis vid golfbana
Blue Star Gran Oasis Resort är lugnt beläget vid en golfbana i den övre delen av Playa de las Americas. Här finns två pooler, varav en uppvärmd, många aktiviteter och välutrustade lägenheter, vissa med takterrass och plats för upp till 6 personer. Blue Star Gran Oasis Resort har det mesta; pooler, lugnt läge, aktiviteter för stora och små samt promenadavstånd till både hamnen i Los Cristianos och till Playa de las Americas nöjen och shopping. Här finns även supermarket, restaurang, poolbar, snackbar och massagemöjligheter. Vissa kvällar bjuds det på show med lokala artister. De minsta har barnpool, lekplats med gungor, rutschkana och minidisco och för de lite större finns spelrum med biljard och olika spel.

Avresa: 02 december, Göteborg/Landvetter, 1 vecka, del i dubbelrum

Pris per person: fr 5 358 kr

 

Researrangör: TUI

 

 

 

 

 

 

För bokning och information

Kontakta oss