TOP2 Julmarknad

Välj bland många julmarknader

Upplev den unika stämningen som bara finns på julmarknader i Europas mysigaste städer. Strosa runt och njut av fantastisk arkitektur, julpynt och belysning i städer som bland annat Prag, Hildesheim, Valkenburg, Budapest, Wien! På resorna är fokus förstås på utbudet av julmarknaden, men vi hinner även med stadsrundturer och andra aktiviteter. Kom i julstämningen redan nu genom att hitta din favorit!

 

Exempel:

Julmarknad i Prag och Dresden, 5 dagar

När snön ligger tung över de mäktiga gamla byggnaderna i Prag och stadens stora julgran är insvept i dofter av pepparkaka och julgodis är julstämningen ganska svårslagen. Det finns flera julmarknader i Prag, men den största och bästa hittar man i Gamla staden, bara en kort promenad från vårt hotell. Vi passar även på att besöka julmarknaden i Dresden, en av Tysklands äldsta!

Pris per person, fr 3 875 kr

 

 

Moseldalen, Julmarknad i Cochem, Bernkastel och Trier, 6 dagar

En julmarknadsresa till den trivsamma Moseldalen. Vi bor tre nätter i Bernkastel-Kues och besöker bland annat julmarknaderna i Trier och Cochem. Bara några minuters promenad från vårt hotell finns även den lokala julmarknaden i Bernkastel-Kues.

Pris per person, fr 4 975 kr

 

 

Julmarknad i Riga och Tallin, 5 dagar

En kombinerad resa till hjärtat av Baltikum. Vi besöker huvudstäderna Riga och Tallinn och deras mysiga julmarknader. Lokala guider visar oss runt i de båda städerna som är rika på historia och har ett stort utbud av nöje och shopping.

Pris per person, fr 3 775 kr

 

Resorna arrangeras av Rolf Buss och Flyg.

 

 

 

 

För bokning och information

Kontakta oss