Kontakta oss
på Möten & Event
Kontakta oss

Kontakta oss

Besöksadress: Sven Hultins gata 9 Telefon: 010-122 68 40 konferens@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Storgatan 46 Telefon: 010-122 68 80 ling@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
beach

Säkerhet på resan

Naturkatastrofer, terror och epidemier förekommer runt om på vår jord, men i mycket begränsad omfattning där vi svenskar vanligtvis reser.
Trots det exponeras detta mycket kraftigt av världens media och frågor om säkerhet under resan är en självklarhet. Vart skall man resa? När? Och hur ska man skydda sig på bästa sätt?
Terrorism, epidemier eller naturkatastrofer är inget vi tar lätt på, men trovärdig information är idag en bristvara. Vi vill därför ge er ett objektivt perspektiv att luta er mot när bedömer olika situationer. Lingmerths rekommenderar därför att man undviker att resa till områden som är omedelbart drabbade av terror eller naturkatastrofer m.m. Med ett ökat resande, inte minst till mer okända och mindre utvecklade områden, är sannolikheten större för att stöta på olika former av problem. De flesta händelser är dock mindre allvarliga och man klarar sig långt med sunt förnuft.


På UD:s hemsida hittar du aktuell reseinformation. Här kan du också ladda ner appen UD-Resklar och hålla dig uppdaterad om vad som gäller för just ditt resmål.